[LaCrisi-paguinElsRics] A la Trobada de Barris de Barcelona

Parado Parada paradoparada en yahoo.es
Sab Jun 25 17:42:11 CEST 2011


A la Trobada de Barris de Barcelona

A tota la gent indignada,

L'Assemblea de treballadors /es en atur de Barcelona vam veure amb gran simpatia el Manifest de Democràcia Reial Ja i la seva reivindicació del dret al treball al costat d'altres drets bàsics i donem suport a la convocatòria de manifestació del 15 de maig a la qual vam participar amb la nostra pancarta i cartells.


Des de llavors hem participat a la Plaça de Catalunya distribuint fulls informatius, recollint signatures en suport de les reivindicacions, i en la mesura de les nostres possibilitats hem participat en les activitats de la plaça, particularment en l'Assemblea sobre l'atur del 27 de maig per la tard, i en l'Assemblea de treballadors.


Membres de la nostra assemblea participen en les assemblees ciutadanes de indignats en els seus respectius barris. En alguns casos se'ns ha convidat a informar o intervenir sobre la lluita contra l'atur.
L'atur segueix sent el problema que més preocupa a la gran majoria de la ciutadania segons totes les enquestes. Frega la terrible xifra de 5 milions de persones en el conjunt de l'estat i més de 725.000 a Catalunya, afecta més del 43% de les persones joves. Les seves conseqüències són la misèria, la pèrdua de l'habitatge, en particular per més de 1.500.000 persones en atur que no tenen ingressos. En aquestes condicions no tenim futur i perdem l'esperança. La classe política d'aquest país tan demana amb els problemes dels rics i bancs s'ha oblidat de nosaltres / es.


Vosaltres sou la nostra única esperança, la vostra lluita per un món més just, lliure i democràtic, la vostra solidaritat amb les víctimes de la crisi i del capitalisme.


Per això, us demanem encaridament, que la lluita contra l'atur i la precarietat, segueixi sent un dels objectius prioritaris del moviment ciutadà dels indignats / es.


La nostra principal reivindicació és el dret a un treball digne i, si no el dret a percebre una prestació digna amb caràcter indefinit per a tots aquells que van esgotar la prestació contributiva i tenen ingressos. Estem convençuts que això és possible, si repartim el treball reduint la jornada laboral de manera suficient podrem treballar tots, si es reparteix la riquesa mitjançant una bateria de mesures fiscals sobre els rics i els seus beneficis podríem garantir la prestació a totes les persones en atur i eliminar la pobresa i l'exclusió social.


Proposem, que en cas de realitzar una consulta la qüestió de l'atur i les alternatives figurin entre les preguntes.


Per la nostra part ens oferim a anar a les assemblees de barri que ho demanin per informar de les nostres reivindicacions i del calendari d'activitats.

Assemblea de treballadors / es en atur de Barcelona 

A la Trobada de Barris de Barcelona 

A toda la gente indignada, 

La Asamblea de trabajadores/as en paro de Barcelona vimos con gran simpatía el Manifiesto de Democracia Real Ya y su reivindicación del derecho al trabajo junto a otros derechos básicos y apoyamos la convocatoria de manifestación del 15 de Mayo en la cual participamos con nuestra pancarta y carteles. 
Desde entonces hemos participado en la Plaza de Catalunya distribuyendo hojas informativas, recogiendo firmas en apoyo de las reivindicaciones, y en la medida de nuestras posibilidades hemos participado en las actividades de la plaza, particularmente en la Asamblea sobre el paro del 27 de mayo por la tarde, y en la Asamblea de trabajadores. 
Miembros de nuestra asamblea participan en las asambleas ciudadanas de indignados en sus respectivos barrios. En algunos casos se nos ha invitado a informar o intervenir sobre la lucha contra el paro. 
El paro sigue siendo el problema que más preocupa a la gran mayoría de la ciudadanía según todas las encuestas. Roza la terrible cifra de 5 millones de personas en el conjunto del estado y más de 725.000 en Catalunya, afecta a más del 43% de las personas jóvenes. Sus consecuencias son la miseria, la pérdida de la vivienda, en particular para más de 1.500.000 personas en paro que no tienen ingresos. En estas condiciones no tenemos futuro y perdemos la esperanza. La clase política de este país tan solicita con los problemas de los ricos y bancos se ha olvidado de nosotros/as. 
Vosotros sois nuestra única esperanza, vuestra lucha por un mundo más justo, libre y democrático, vuestra solidaridad con las víctimas de la crisis y del capitalismo. 
Por ello, os solicitamos encarecidamente, que la lucha contra el paro y la precariedad, siga siendo uno de los objetivos prioritarios del movimiento ciudadano de los indignados/as. 
Nuestra principal reivindicación es el derecho a un trabajo digno y en su defecto el derecho a percibir una prestación digna con carácter indefinido para todos aquellos que agotaron la prestación contributiva y carecen de ingresos. Estamos convencidos que ello es posible, si repartimos el trabajo reduciendo la jornada laboral de manera suficiente podremos trabajar todos, si se reparte la riqueza mediante una batería de medidas fiscales sobre los ricos y sus beneficios podríamos garantizar la prestación a todas las personas en paro y eliminar la pobreza y la exclusión social. 
Proponemos, que en caso de realizarse una consulta la cuestión del paro y las alternativas figuren entre las preguntas. 
Por nuestra parte nos ofrecemos a acudir a las asambleas de barrio que lo soliciten para informar de nuestras reivindicaciones y del calendario de actividades. 
Asamblea de trabajadores/as en paro de Barcelona 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20110625/582e89ae/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 2011-06-25-A la Trobada de Barris de Barcelona (5).doc
Type: application/msword
Size: 30720 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20110625/582e89ae/attachment-0001.doc>


More information about the No65hores mailing list