[LaCrisi-paguinElsRics] Com pots ajudar a difundir? !-)

Pablo Molano molanoromero en yahoo.com
Dom Abr 24 14:37:57 CEST 2011


(CATALÀ)
http://www.aranosaltres.org
Hola, bones!
Com bé sabeu seguim treballant per una bona resistència a aquells que ens roben la vida! Estem preparant un 1 de maig diferent, a l’alçada de la situació que estem vivint. Si reps aquest mail és per demanar-te que t’uneixis i col·laboris a difondre i fer de la manifestació de l’1 de maig, 17h a Jardinets de Gràcia, una manifestació massiva i popular.

Serà necessari fer un atac comunicatiu descentralitzat per trencar la barrera dels mass media, des dels cartells i octavetes  fins a accions, webs i xarxes socials. 

Com podem difondre el Primer  de Maig?

Pàgina de referència: http://www.aranosaltres.org

Pots col·laborar enviant notícies o qualsevol informació rellevant i afí, ja sigui del teu comitè de lluita, l’assemblea del teu barri o del teu col·lectiu al correu: si en aranosaltres.org. Per poder difondre-ho pels diferents canals. És important que ens feu arribar molta informació i com més diversa millor...així mostrarem una imatge unitària de diferents moviments.

En aquesta pàgina web també podeu incloure en la secció de “LINKS”, els links que penseu que són necessaris perquè es vegi la nostra presència on-line. Per fer-ho: o ens envieu un correu o poseu el link en els comentaris.

Aquest EMAIL amb els consells per difondre, fes-lo extensible a les teves amistats i contactes, sobretot als que se senten aquesta causa com a pròpia, no fem spam (siusplau!)

Passem el manifest. Dimarts passarem un vídeo. Reenviem-ho i publiquem-ho als nostres blogs o website. Trenquem la barrera dels mitjans!!!

 
XARXES SOCIALS
Pels que tenim facebook i twitter, hem creat 2 comptes per  agregar-nos totes, convidar gent que creguis que pot sentir-se compromesa amb la convocatòria. No fem spam!

El compte de Facebook és el següent: http://www.facebook.com/pages/Primer-de-Maig-2011-Aranosaltres/108368102581191 Clica a  “M’agrada”, segueix-lo i pots afegir-hi publicacions al mur, recomana la pàgina als teus contactes i comentaris als posts. Com més plural sigui el debat més gent s’apuntarà.

El Twitter hem creat el compte: @1deMaig, enllaç: http://twitter.com#!/1deMaig. La millor manera per augmentar la capacitat de difusió és que tots els nostres seguidors s’enterin de l’existència de @1demaig i el segueixin. Així qie el millor seria recomanar @1demaig als nostres seguidors, a més de retwittejar els missatges que ens agradin més.

Per parlar sobre el tema, intentem potenciar els hashtags (etiquetes): #1demaig i #aranosaltres. També podem utilitzar etiquetes que s’estiguin movent molt per participar en el debat i donar el nostre punt de vista. Algunes: #prouretallades, #sinfuturo, #noelsvotis, #bcn. Totes aquestes etiquetes funcionen en castellà i en català, expressa’t com puguis i vulguis!

 
OFFLINE
Si no t’agrada el rotllo de les xarxes socials ni un excés de virtualitat pot passar pels punts de distribució (IAC – Via Laietana, Barraqueta – Gràcia, Rimaia – Paral·lel) o fotocopiar el manifest, així  com recollir cartells i octavetes i repartir-los al metro, a la teva família, a les teves amistats, etc

Descarrega tot el material d’aquest Primer de Maig a l’apartat de la web: EL JOC, que és el següent enllaç:  http://188.84.24.170/~araenstoca/?page_id=18 

A partir d’ara volem treballar més i millor, sembla que la cosa es mou i nosaltres tenim a aportar: experiència i ganes!

Difon, comparteix, copia-ho per estendre la convocatòria de l’1 de maig!

 
(CASTELLÀ)

http://www.aranosaltres.org

 
Hola muy buenas!
 
Como sabéis seguimos trabajando constantemente para poner resistencia a esos que nos roban la vida! Andamos preparando un 1demayo diferente, a la altura de la situación que vivimos. Si recibes este mail es para pedirte que TE UNAS y COLABORES a difundir y hacer del 1deMayo un manifestación masiva y popular.

 
Será necesario que hagamos un ataque comunicativo descentralizado para romper la barrera de los mass media, ya sea desde los carteles y octavetas hasta las acciones, las webs y ahora  las redes sociales.

 
CÓMO PODEMOS DIFUNDIR EL PRIMER DE MAIG ??!! 
 
La pàgina web de referencia: http://www.aranosaltres.org

 
Antes que nada puedes colaborar enviando noticias o cualquier información relevante y afín, ya sea de tu comité de lucha, asamblea de tu barrio o de tu colectivo al correo:si en aranosaltres.org Para que hagamos difiusión de ello por los diferentes canales. Es importante que hagáis llegar cuanta más info y más diversa mejor… así mostraremos una imagen unitaria de diversos movimientos.

 
En la página web también podéis incluir en la sección de “LINKS” los links que creáis necesarios, para q se vea nuestra presencia online. Para hacerlo, o nos enviais un correo o metéis el link en comentarios.

 
EMAIL con los consejos para difundir, hazlo extensivo a tus amigos y contactos, sobretodo a los que sienten esta situacion como propia, no hagamos spam Please!

 
Pasaremos un manifiesto y uno o varios videos con noticias o acciones (solo eso, no te bombardearemos!), reenvialos y publicalos en tu blog o en tu website. Rompamos la barrerara de los medios!

 
REDES SOCIALES
Para los que tenemos facebook y twiter, hemos creado dos cuentas para que nos agreguemos todas, invita a la gente que crees que puede sentirse comprometida con la convocatoria, otra vez no hagamos spam!

 
La cuenta de Facebook es la siguiente: http://www.facebook.com/pages/Primer-de-Maig-2011-Aranosaltres/108368102581191 Dale al “me gusta”, síguelo y si puedes añade publicaciones en el muro, recomienda la página a tus contactos y comentarios a los posts. Cuanto más plural sea el debate más gente se apuntara!

 
Para Twitter hemos creado la cuenta @1deMaig,  enlace :http://twitter.com/#!/1deMaig Lo mejor para aumentar la capacidad de difusión es que todos nuestros seguidores se enteren de la existencia de @1demaig y lo sigan. Asi que lo mejor sería recomendar @1demaig a nuestros seguidores, además de retuwitear los mensajes que nos gusten más.

 
Para hablar sobre el tema, intentaremos potenciar las hashtags (etiquetas): #1demaig y #aranosaltres. También podemos utilizar etiquetas que se estén moviendo mucho para participar en el debate y dar nuestro punto de vista, algunas de ellas: #prouretalldes, #sinfuturo, #noelsvotis, #bcn. Todas estas hastags funcionan en castellano y en català… exprésate como mejor puedas y quieras!

 
 
OFFLINE
 
Si no te va el rollo de las redes sociales ni un exceso de virtualidad puedes pasar por los puntos de distribución* o fotocopiar el manifiesto así como recoger carteles y octavetas y repartirlos en el metro, a tu familia, a tus amigos etc etc. 

 
Descárga todo el material de este primer de maig desde el apartado EL JOC de la web, que es el siguiente enlace directo: 

http://188.84.24.170/~araenstoca/?page_id=18 

 
* IAC (Laietana), Barraqueta (Gràcia), Rimaia (Paral.lel) 
 
  
A partir de ahora queremos trabajar más y mejor, parece que la cosa se mueve y nosotras tenemos algo a aportar : Experiencia y ganas. !-)

 
Rúlalo, pásalo, difundelo, compártelo, copialo que se extienda!
 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20110424/0516c214/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: instruccions difusio 1demaig.doc
Type: application/msword
Size: 49152 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20110424/0516c214/attachment-0001.doc>


More information about the No65hores mailing list