[LaCrisi-paguinElsRics] Fw: Comunicat PSUC viu detenció Garganté

María Maffioli maria.mali en njp.e.telefonica.net
Mar Oct 19 23:33:06 CEST 2010



      El PSUC viu condemna la detenció del sindicalista Josep Garganté  




        
      diumenge, 17 octubre de 2010  
      Albert Escofet, Secretari General 

      El passat dijous 14 d’octubre Josep Garganté, sindicalista de CGT a TMB i militant de la CUP, va ser detingut quan sortia de la feina i va ser conduit esposat a la comissaria de Les Corts – mentre una càmera filmava l’operatiu-- on va passar la nit acusat de danys i desordres públics durant la vaga general del 29 de setembre.

      Amb aquesta acció totalment desmesurada continua la criminalització dels piquets del 29S i hem d’exigir un cop més exigir responsabilitats polítiques al Departament d’Interior per la seva actuació durant la vaga i amb les represàlies posteriors.

      A més de la detenció de Garganté, cal fer esment de l’interrogatori i intent de detenció que va patir el camarada del PSUC de Mataró Paco Jiménez a casa seva, també fruit de la seva participació en un piquet de CCOO durant la vaga. També es coneixen altres casos de persecució i represàlies, no només per part de la policia sinó també dels empresaris, com és el cas d’un company immigrant que va perdre la feina als pocs dies de participar activament en el 29S. Aquest darrer cas i d’altres han estat denunciats en el marc de l’Assemblea de Barcelona, un espai de participació alternatiu organitzat arran de la vaga general.

      Hem d’aturar aquestes accions repressives perquè no signifiquin l’inici d’una persecució indiscriminada contra tot allò que confronti o qüestioni el sistema capitalista. Per això fem una crida a la unitat d’acció – política i sindical - a partir d’un programa i propostes que avancin cap a la superació del capitalisme i manifestem la nostra voluntat de sumar-nos a totes aquelles iniciatives i marcs que caminin en aquesta línea.

      El 29S ens ha demostrat quan necessària és la lluita al carrer i així hem de continuar.

      Salut i revolució!

     


-- 

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20101019/c49715df/attachment.htm>


More information about the No65hores mailing list