[Semestre-UE/LaCrisi-paguinElsRics] resum comissió d'accions

Oleguer Bohigas oleguerbohigas en yahoo.es
Mie Mayo 12 00:11:10 CEST 2010


Buenas!

Acords de la comissió d'Accions

- MANI: S'aprova fer la manifestació amb un recorregut similar al de l'u d maig. De Pl. Catedral a la seu de la UE (davant la pedrera). A les 18:00. Amb la idea de ser ultra puntuals. Els seminaris s'acabaran a les 17:30 i això portarà problemes.

A més la mani per la despatologització de la Transexualitat comença a les 19 a la pl universitat. Hem de coordinar bé això.

l'espai dels seminaris del dissabte a la tarda no estàn encara concretats. Cal ser flexible en funció d'on acabin els seminaris.

- BLOQUEIGOS: es parla de fer accions la setmana següent al voltant de l'Hospital de sant Pau, que és on sembla que es reuniràn els capsd'estat de la UE. es fa pluja d'idees però no es concreta.

Es parla de que a part dels tríptics de la contracimera (que fa la comissió de contracimera) s'ahuria de fer un cartell on aparaguèssin les xerrades però que allò principal fos la convocatòria de la mani. també es diu que la concentració que s'acordi durant la setmana següent, en format bloqueigos etc., també aparegui al cartell.

- ESLÒGANS: No concretem cap. Es proposa el nom mateix de la campanya (Contra l'europa del Capital , la Crisi i la Guerra) però també es diu que hauria d'haver-hi una referència a la cimera oficial Euromediterrènia per mobilitzar.

SIUSPLAU PENSEU ESLÒGANS DE CARA AL DIJOUS!!! Perquè surti un eslògan guapo i consensuat per la mani. 

___________

Apunts posteriors:

- la comissió de contracimera es queixa de que l'inici de la mani ho decidien ells, que s'havia decidit a l'anterior assemblea (per cert falta l'acta!), que l'inici depenia de on es fecin els seminaris

PROPOSO: 

El dijous quedar les dues comissions juntes a les 19:30 a la IAC per tancar els temes de l'inici de la mani i l'Eslògan

Ens veiem dijous a les 19:30.

Salut!

Oleguer



      
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20100511/e9da54b6/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución No65hores