[Semestre-UE/LaCrisi-paguinElsRics] 4rt Aniversari de la Directa ( per difondre)

Alfonso López Rojo alfonsolopezrojo en yahoo.com
Lun Abr 26 20:39:21 CEST 2010




Concert del 4rt Aniversari de la Directa
 
Barcelona, divendres 30 d’abril 22h. 
La Farinera del Clot. Gran Via, 837. 6€
 
El centre cultural la Farinera del Clot acull el proper divendres 30 d’abril un concert per celebrar el quart aniversari del setmanari Directa. El recital estarà protagontizat pel hip-hop i els ritmes rebels i comptarà amb l’actuació dels grups At Versaris i Asstrio, que presentaran el seu espectacle conjunt de fusió de rap i jazz-rock, ‘Per principis elegants’, i del grup de hip-hop orgànic In*Digna. 
 
El recital és el darrer concert del segon cicle de músiques crítiques Expressió Directa, que organtiza el propi setmanari conjuntament amb la Farinera del Clot. 
 
At Versaris i Asstrio presentaran per primera vegada a l’escenari de la Farinera l’espectacle ‘Per principis elegants’, un espectacle 100% explosiu, en què Asstrio posa la seva excel·lència musical al servei de les rimes d’At Versaris i el combo de rap de Sants i Sabadell ataca noves rimes damunt de les trepidants bases d’Asstrio. 
 
El concert també comptarà amb la participació del grup d’el Bruc In*Digna, una de les joves bandes que despunten en el panorama del hip-hop. En el seu cas, una proposta desenfadada i burleta que barreja bases electròniques amb sonoritats acústiques. La banda ja té enllestit el seu primer disc i n’avançarà uns quants temes en aquest concert d’Expressió Directa. 
 
La nit acabarà amb una sessió rumbera i festiva a càrrec de PD El Capità, tot un clàssic dels aniversaris de la Directa.
 


      
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20100426/ef66323a/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución No65hores