[No65hores] comissió d'accions

Oleguer Bohigas oleguerbohigas en yahoo.es
Vie Sep 26 21:51:13 CEST 2008


Buenas!
 
envio la convocatoria de la propera reunió de la comissió d'accions.
Será a el dilluns 29 a les 18:30 a la Casa de la soli.
 
Tot i que  la comissió s'ha de tractar de les accions sostingudes en el temps, i de l'extensió, en la propera reunió hem de concretar de com organitzar la manifestació (a nivell de material, equip de so, cordinar un grup de gent per dinamitzar la mani, mirar el tema antirepressiu....), i de muntar la roda de premsa-acció del dia 2.
 
Diferents cosetes pel tema roda de premsa:
 
- si volem que la roda de premsa funcioni, hem de treballar bé el tema mitjans. Si algú té contactes a la premsa etc. estaria bé que vingués a la reunió. Si no pot, podria passar els contactes per poder fer trucades, mailing etcétera.
- S'ha de pensar amb gent que pugui parlar a la roda de prensa. Per tant estaría bé que anéssiu proposant noms que vulguin i puguin.
- Ja es va comentar al'assemblea. Perquè els mitjans vinguin és important fer una acció vistosa que serveixi de reclam. Una forma d'avançar feina de cara a la comissió, ja que hi ha poc temps, és fer una pluja d'idees per la llista de correu, que després es puguin recollir a la reunió. Apunto algunes que han anat sortint.
      Una seria fer una cosa semblant a la que es va fer pel Fórum social català, que va coincidir am el dia dels inocents i la gent es va vestir de llufes davant la borsa amb el lema "aquest món és una inocentada". Sense fer el mateix, la idea seria fer una performance en aquesta línia.
     L'altra seria okupar l'autobús 65 (en referéncia al es 65 hores) i fer la roda de premsa allá. També seria vistós.
    Una altra seria anar a una oficina de l'INEM, enganxant cartells o cartulines vinculant l'augment de jornada amb l'augment de l'atur.
 
Hi ha mil possibilitats. Ale, doncs! A fer treballar el cervell.
Salut!
Oleguer


      
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20080926/9d9d855d/attachment.htm>


Más información sobre la lista de distribución No65hores