[No65hores] Nota suport vaga ensenyament

IAC intersindical fpa en sindicat.net
Mar Oct 21 15:10:41 CEST 2008


Tal i com vam quedar a la comissió de continguts-difusió us envio una proposta de nota de suport a la vaga d'ensenyament del dia 13 de novembre. 

Joan sebastià

SUPORT A LA VAGA DE L'ENSENYAMENT A CATALUNYA

Al professorat i als sindicats convocants de la vaga del 13 de novembre, 



Els moviments socials, associacions polítiques, comitès d'empresa, sindicats i persones que s'han agrupat per la Campanya contra la Directiva de les 65 hores setmanals us volem manifestar el nostre suport a la justa lluita que porteu contra la LEC i en defensa de l'ensenyament públic i, en particular, el nostre suport actiu a la convocatòria de vaga de l'ensenyament del proper 13 de novembre.

 

Aquesta llei, contra la qual ja es va manifestar massivament la comunitat educativa el passat 14 de febrer, no aporta cap millora al sistema educatiu, augmenta el poder i la influència de les patronals religioses, col·loca la xarxa pública en condicions de subsidiaritat respecte la privada, consolida el camí cap a la privatització, fomenta la diferenciació social entre les escoles públiques, ignora el dret a l'educació de les persones adultes,  porposa un model de gestió empresarial, desregularitza les relacions laborals del professorat i empitjora la situació professional dels ensenyants.



La Campanya contra la Directiva de les 65 hores s'oposa radicalment a l'intent de l'Europa del Capital de fer-nos tornar a jornades legals de 10-12 hores de treball diari. Entenem que tant les agressions als serveis públics, entre els quals hi ha l'educació, com la proposta d'allargar la jornada laboral responen al mateix objectiu: descarregar sobre la població treballadora el pes de la terrible crisi provocada pel capital.



Posem a la vostra disposició els diferents actes de la campanya contra les 65 hores i la manifestació convocada per al 29 de novembre, en els quals tots els sectors en lluita han de ser-ne els protagonistes. 

 

Que la crisis que la paguin els seus responsables: banquers i capitalistes!

 

 

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20081021/2d4ad1fe/attachment.htm>


Más información sobre la lista de distribución No65hores