[LaCrisi-paguinElsRics] URGENT, concentració demà davant de la model.

CNT Catalunya cnt.catalunya en hotmail.com
Mar Nov 25 09:03:33 CET 2008


Com ja sabreu dijous passat van detenir a Pablo, un company de la CNT i el van empresonar per no pagar una pena multa de 50 euros. Multa que li van imposar per un incident amb els mossos quan es dirigia cap a la manifestació antirrepressiva "Mai ens tallaran les ales".
El divendres van detenir a Martín per la mateixa causa, Pablo ha sortit avui en llibertat però Martín segueix en la presò Model. El divendres es va fer una concentració davant de la presò amb prop de 100 persones en la qual es va fer un volt i es van pintar els murs de la presó, el dissabte es va fer altra concentració i des d'allà ens vam dirigir cap a la comissaria de les Corts, aquest dia ens van encapsular i amb una demostració de prepotència ens "van acompanyar" durant tot el recorregut un dispositiu de prop de 70 antidisturbis i unes 8 furgonetes dels mossos.
Ens han comentat des de dintre de la presò que han sentit amb tota la seva força la solidaritat expressada des de fora.Demà hi ha convocada altra concentració, per a donar suport a Martín, per a denunciar l'abús que suposen les penes multes, per a demostrar que estem aquí amb tota la nostra solidaritat i per fotre'ls tot el que puguem.
Aquest és un cas molt important per a evidenciar el que se'ns ve damunt amb el tema de les penes multa, és una mesura repressiva que ens afecta a tots els moviments socials, per això considerem important que la concentració de demà sigui una demostració de força i d'unitat, no falteu i transmeteu la convocatòria el màxim possible.
CONCENTRACIÓ DIMARTS 25 DE NOVEMBRE A LES 20h. DAVANT DE LA MODEL.
_________________________________________________________________
Los más de lo más, Especial Rankings
http://events.es.msn.com/dinero/listas/default.aspx
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20081125/4140ed9a/attachment.htm>


Más información sobre la lista de distribución No65hores