[LaCrisi-paguinElsRics] Nota de premsa

eva nomevites en hotmail.com
Jue Nov 13 17:25:22 CET 2008


Hola!!! crec que aquesta descoordinació que hi hagut ja varies vegades l´hem de cuidar i a les assemblees i comissions deixar clar qui es responsabilitza de què.Som molts i és complicat possar-nos d´acord i per mail trobo que encara és més dificil i potser hi han coses que no queden del tot clares.
 
La Silvia i jo anàvem a la mani , per això vem dir de fer algunes còpies del manifest i flyers però no podiem assumir molta quantitat de material ja que l´assemblea d´hospi és petita i no tenim prou recursos ni econòmics ni materials per responsabilitzar-nos de molta cosa, però a la mida de les nostres possibilitats ho hem fet ( amb dificultats incloses ) però que hem pogut solucionar i improvitzar. Com diu l´Oscar hem estat capaços de repartir i xerrar amb la gent i sobretot amb estudiants de la crisis, de les 65 hores , de les privatitzacions...De tota manera sí que crec que és molt important conèixer i saber quines comissions hi han i què fa cadascuna perque no torni a passar com amb la nota de premsa. Però bueno de tot s´aprèn i mica en mica anirem solucionant aquestes petites coses.
 
No puc anar a les comissions, bona feina i fins dijous vinent!!!!> Date: Thu, 13 Nov 2008 12:46:06 +0100> From: oscar en mundivia.es> To: angie_gago en hotmail.com; no65hores en llistes.moviments.net> Subject: [LaCrisi-paguinElsRics] Nota de premsa> > Hola Angie,> > hem tingut un error. No coneixíem que estàveu preparant una nota de> premsa, alguns estàvem comentant que el 15 el teníem a sobre i s'havia> d'engegar aquest tema, els companys/es amb qui vam parlar no en sabien res.> > Com en altres coses, apostar per l'acció pot originar problemes com> aquests o una mica de descoordinació que hem tingut avui a la mani> d'ensenyament. Però l'important és actuar encara que pugui originar> problemes, avui a la mani ho hem repartit tot, ahir a la de nissan també.> Aquests repartiments s'han fet amb tota la bona intenció i com es podia,> amb els mitjans que es podien.> > Estic a la part de comissió de propaganda, el tema de la nota igual> quedava enmig i ha faltat coordinació, podem treballar una mica més la> comunicació entre comissions, etc., etc.> > però bé, entenc que sòn riscos difícilment eliminables quan t'hi poses a> fer coses reals, a actuar...> ens veiem.> > Salut> > > _______________________________________________> Campaña QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS!> > web usada actualmente por la campaña: www.moviments.net/xarxacontratancaments> > Nombre usado por la lista> No65hores en llistes.moviments.net> Altas, Bajas y Modificaciones de los subscritos:> http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/no65hores
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/no65hores/attachments/20081113/aa7eba16/attachment-0001.htm>


Más información sobre la lista de distribución No65hores