[Interxarxes] Posar ACCasaOrlandai a la pàgina de Sarrià

sense.resposta a intercanvis.net sense.resposta a intercanvis.net
dis maig 4 12:27:19 CEST 2013


Hola Carla:
Veig que no et vas vincular amb la xarxa de Sarrià (Segons consta a la teva fitxa: http://intercanvis.net/item8789 ) i per tant el teu usuari a la web no surt llistat entre les persones de la Xarxa d'intercanvi de Sarrià ( http://intercanvis.net/Sarrià ). Però en canvi munteu coses de tant en quant a la Casa Orlandai relacionades amb els intercanvis a Sarrià, i comerç just, banca ètica, etc (guai!).

Doncs bé, aquest correu es per a animar-te a editar la teva fitxa d'usuaria i indicar que la teva xarxa més propera és la de Sarrià. Així sortiràs llistada, i si altra gent de Sarria (o arreu, com jo avui) us vol escriure als de Sarrià, tu/vosaltres també rebreu còpia del missatge, etc. 
La idea d'intercanvis.net és ajudar a que la gent de cada barri, poble, etc. es posin en contacte entre ells per si volen coordinar-se millor en coses relacionades amb els intercanvis, etc.

Mira't la pàgina d'ajuda de la web, i si tens dubtes encara sobre com fer tal o qual cosa, digues-ho (a través del forums de la web: http://intercanvis.net/forum1 ) o si prefereixes en privat, responent-me a mi mateix, per exemple, i mirem de millorar la documentació per a que quedi més clar com es fa tal o qual cosa, etc.

Salut

Xavi (de Pedro)
Grup de coordinació entre Xarxes d'Intercanvi ("InterXarxes")
http://intercanvis.net/InterXarxes


-----
de part de:	Xavi
A:	turufleit, bea, XAVI9999, XAVI99, choimbo, MariaPP, claramas, uriol, Maritxu
Cc:	ACCasaOrlandai
Tema:	Mercat d'intercanvi a Sarrià
Data:	12:05h
Hola:

Per si no us ha arribat per altres vies, avui està havent-hi un mercat d'intercanvi a Sarrià. Veieu: 
http://intercanvis.net/article93-FESTA-DEL-COMERC-JUST-I-LA-BANCA-ETICA

Per properes vegades, que sapigueu que us podeu posar en contacte la gent de Sarrià interessada en potenciar la xarxa d'intercanvi de Sarrià a través de: 
http://intercanvis.net/Sarria

Aquí teniu informació sobre com avisar-vos de notícies, afegir necessitats que teniu (objectes, coneixements, serveis), i què podeu oferir a altra gent, etc. : 
http://intercanvis.net/Ajuda

Salut, bons intercanvis i endevant Sarrià!

Xavi

P.D. Un dels administradors de la web intercanvis.net, i amic d'una de les persones que esteu a la web, sou de Sarrià i esteu rebent aquest missatge ;-)

Un nou missatge ha estat escrit per a tu per http://intercanvis.net/messu-mailbox.php

Data: Ds 04/05/13 12:27h

---
Xarxes d'Intercanvi dels Països Catalans
http://intercanvis.net 




More information about the Interxarxes mailing list