[Interxarxes] Novetats del darrer mes a les Xarxes d'Intercanvi dels Països Catalans

Intercanvis.net: La web dels intercanvis sense.resposta a intercanvis.net
diu mar 31 21:30:31 CEST 2013





 Butlletí de les Xarxes d'Intercanvi dels Països Catalans
1.  Darreres Publicacions (articles)
2.  Propers esdeveniments
3.  Nous ítems per intercanviar del darrer mes
3.1.  Demandes
3.2.  Ofertes
4.  Intercanvi de Coneixements
5.  Noves persones participants a les xarxes d'intercanvi registrades el darrer mes
6.  Enllaços
7.  Com apuntar-se al butlletí
8.  Qui som

1.  Darreres Publicacions (articles)

   

TheSocialCoin: Futur (utòpic) de les Xarxes d'Intercanvi?

Autor: Xavi - 
Publicat el: 20:15h - 
(4 Lectures)




Des de sempre m'he preguntat si el que s'havia de promoure eren els intercanvis (jo et dono quelcom a canvi de que tu em donis quelcom també), o la gratuïtat, altruisme, l'ajudar a satisfer les necessitats dels altres, sabent que com més gent ho fem, més ens ajudaran a satisfer les nostres, etc. Sempre he tingut la sensació que podia ser més transformador, a llarg termini, un sistema d'ajuda mútua basat en l'amor desinteressat. Però també més utòpic, es clar.

I de vegades pot passar que per arribar a les utopies cal recórrer un camí que ens hi porti pas a pas. Les xarxes d'intercanvi d'objectes, coneixements i serveis (sense moneda) em semblen un camí força entenedor per molta gent, anant un pas més enllà que simples sistemes de promoció del voluntariat social, atès que estimulen activament la reciprocitat. I ens recorden que tots tenim un munt de capacitats, coneixements i objectes amb els que podem satisfer també les necessitats d'altres persones del nostre entorn.

He conegut recentment el project "TheSocialCoin" ( http://thesocialcoin.org ), i m'ha recordat la pel·lícula aquella de "Cadena de Favores" - ( http://es.wikipedia.org/wiki/Cadena_de_favores ). Vieu breument com funciona amb aquest esquema:







Això m'ha fet pensar de nou en allò de la gratuïtat, i l'oferir desinteressadament (fins i tot en els cercles de relació mes allunyats del nucli més proper a nosaltres), i no com fem actualment a la majoria de xarxes d'intercanvi actuals (et dono a canvi de...).

Diuen a la seva infografia coses tan interessants com:
 "L'amor d'un desconegut pot canviar la vida al 61% de la població",
 "Segons la teoria dels 6 graus de separació, l'impacte d'una cadena de 10 favors pot arribar a tot el món".
 "Som el que fem i el que sentim, no el que pensem que som. 470.000 monedes canviaran l'estat d'ànim d'un 8.3% de la població espanyola i el milloraran d'un 16%".






Serà això part del futur de les xarxes d'intercanvi locals: anar un pas més enllà i no demanar res a canvi per a tu sinó incentivar que sigui per a una altra persona que ho necessiti?

Veure el video de presentació del projecte:
El reproductor Flash player no està disponible.   http://www.youtube.com/watch?v=VJAI7036iDI
O aquest altre més detallat de 12 minuts: http://www.youtube.com/watch?v=WuryfmB35o0

Estan en procés de recollir suport econòmic per a engegar el projecte. Només els hagués faltat que es poguessin fer donatius en moneda social (hagués estat la cirereta sobre el pastís!) 
(tot arribarà, és qüestió de temps... "anem lents per que anem lluny", com diem al 15M...).

I tu què en penses?:

 Ja t'està bé el funcionament de les xarxes d'intercanvi: "et dono si em dones a canvi"?

 Com creus que podem anar més enllà en un futur?







 

Xarxa de Suport a la Reutilització (XSR)

Autor: Xavi - 
Publicat el: Dv 29/03/13 20:33h - 
(0 Lectures)




Tens material informàtic a casa o al despatx en desús que encara està en condicions per ser usat però no saps on dirigir-te, i no trobes gent interessada a la xarxa d'intercanvi del teu barri o població?

El projecte de la Xarxa de Suport a la Reutilització (XSR) facilita que empreses i particulars pugueu canalitzar el vostre equipament en desús a iniciatives i projectes d'interès social (sense emprar diners).

Més informació: http://www.xsr.cat









 

Habilitada la connexió web segura per https (amb 's' final)

Autor: Xavi - 
Publicat el: Ds 02/03/13 18:32h - 
(277 Lectures)




S'han habilitat les connexions https a intercanvis.net (http amb la lletra "s" final, que indica connexió http segura). Això permet que sigui més complicat que algú ens suplanti la identitat en connectar-nos a la web, i reduirà els intents de connexió de robots i spammers.

Per ara hem xifrat la connexió amb un certificat de seguretat auto-signat per nosaltres mateixos (tenir un certificat de seguretat oficial val uns quants euros cada any). Per aquesta raó, heu d'acceptar el certificat de seguretat auto-signat per a connectar-vos a partir d'ara. Depenent del navegador que empreu, veureu una pantalla diferent en el procés per validar el certificat de seguretat auto-signat. Veureu quelcom dient com si no es pogués confiar en la connexió (per que el certificat de seguretat és auto-signat, com també fan organismes oficials com l'agència tributària, etc):







Cliqueu a continua igualment. Amb navegadors web com Mozilla Firefox, per exemple, el procés s'ha de fer en dos passos. Primer cal clicar a sota a on diu "Afegeix una excepció":







I després, a la següent pantalla, cal clicar a "Confima l'excepció de seguretat":







Un cop validat el certificat, haureu de veure una connexió amb https a la barra d'adreces, i si cliqueu a la icona del candau amb navegador com el Chrome, podreu veure els detalls de la connexió xifrada:







Ara ja sabeu que tot i que us estigueu connectant des d'una xarxa wifi sense xifrat, o amb clau compartida per molta gent, no serà tan fàcil que algú us pugui agafar la vostra sessió de connexió a intercanvis.net







 
Més:
http://intercanvis.net/articles

Afegeix publicació:
http://intercanvis.net/tiki-edit_submission.php

2.  Propers esdeveniments




1) 
Dg 30/12/12 10:00h

fira de l'intercamvi a platja  d'aro girona

2) 
Dg 07/04/13 11:00h

V Mercat d'intercanvi i segona mà de Sant Joan Despí

3) 
Dg 05/05/13 11:00h

XIII Mercat d'intercanvi de Poble Sec

4) 
Dv 10/05/13

Encuentro Monedas Sociales y Complementarias 2013 en Sevilla

5) 
Ds 18/05/13

Can Fulló 2013 (anoteu a les agendes! :-)

6) 
Ds 08/06/13 10:30h

15a Trocamarina (BCN)

7) 
Ds 15/06/13 11:00h

Xè ANIVERSARI DE XAINGRA. 41è Mercat d'Intercanvi de Gràcia

8) 
Ds 22/06/13 10:30h

7a Trocaeulàlia

9) 
Dg 30/06/13 10:00h

18è Mercat d'intercanvi de Sants

10) 
Dg 08/09/13 10:00h

19è Mercat d'intercanvi de Sants

11) 
Ds 14/09/13 10:30h

16a Trocamarina (BCN)

12) 
Ds 28/09/13 10:30h

8a Trocaeulàlia

13) 
Dg 10/11/13 10:00h

20è Mercat d'intercanvi de Sants

14) 
Ds 30/11/13 10:30h

9a Trocaeulàlia

15) 
Ds 14/12/13 10:30h

17a Trocamarina (BCN)






Més:
http://intercanvis.net/tiki-calendar.php

Afegeix esdeveniment:
http://intercanvis.net/tiki-calendar_edit_item.php

3.  Nous ítems per intercanviar del darrer mes
La columna "Coms" de les taules de sota fa referència als comentaris afegits a cada oferta o demanda, per posar-se en contacte amb qui ho demana o ofereix...

3.1.  Demandes

Ítems trobats: 29Què demanoDescripcióPersona que ho demanaMercat d'Intercanvi més properÚltima modificacióComsespelmetesBusco espelmetes d'aquestes petites, tipus escalfaplats.estelabay31/03/130diversos: espelmetes, llumins, gel de bany, mascareta cabell, productes Bio...Busco:
1. Capses de mistos / llumins.
2. Espelmes petites tipus escalfaplats.
3. Gel de bany per a la dutxa i sabó líquid per a les mans.
4. Maquillatge fluïd de Couvrance, el to 02 Natural....estelabay31/03/130arreglillos senzills furgonetaHola, l'altre dia em vaig carregar un llum de la meva vella furgoneta, i no sé com canviar-lo, també no puc obrir porta de darrera, en fi petites coses que no sé com arregalar, algu em pot donar...nebulosa30/03/130Ajuda PER PINTAR casa meva, i PINTURA PER LA PARETHOLA! NECESSITO PINTAR EL MEU PIS! SI TENIU PINTURA SOBRANT GENIAL! BLANC PREFERNTMENT OBERTA A ALTRES COLORS TAMBÉ, SI TENIU DE FUSTA TAMBÉ, PERQUÈ APROFITARÉ PER PINTAR ALGUNA PORTA  I...nebulosa30/03/130animals de fustaBusco uns animals de fusta de la marca Holztiger o similars als de la foto.CRT27/03/130Banc petitBanc estret i petit per l'habitació dels meus 3 fills petits. Per posar-hi la roba de l'endemà i seure-hi per vestir.anna_vinasBarcelona ciutat - Eixample (Dreta)26/03/130Materials i/o eines per fer bijuteriaM'agraden les manualitats i el bricolatge. Eines , fornitures, aparells...Sóc aficionada a la bijuteria.
S'accepten propostes d'altre intercanvi
mara25/03/130Còmic "Història de Catalunya"Cerco els 7 darrers volums de la col·lecció "Història de Catalunya" de l'Editorial Junior. La col·lecció va ser editada el 1988 en format de còmic.

Els títols que cerco són:
13. EL MÓN DELS...AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia22/03/130Encenedor per la cuinaCerco un encenedor per la cuina similar al de la fotografia. Pel canvi podeu consultar el meu apartat d'ofertes o escriure a abatarna a gmail.com.

Salut!
AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia21/03/130Llibres Henning MankellCerco els següents llibres de Henning Mankell en català (pertanyen a la sèrie de l'inspector Wallander):

- "La falsa pista"
- "Abans de la gelada"
- Els gossos de Riga"
- "La lleona blanca"
- Amb...AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia21/03/130Equip musical-minicadena en bon estat, que llegeixi MP3.Em cal un equip de musica en bon estat i que llegeixi MP3. Ofereixo a canvi una camera analogica de mig format "Yashica Mat".muntanyencBarcelona ciutat - Carmel19/03/130ullera de llarga vista (catalejo)Busquem catalejo de veritat, no de joguinanebulosa18/03/130ullera de llarga vista (catalejo)Busquem catalejo de veritat, no de joguinanebulosa18/03/130broca per foradar fusta, diàmetre 4cm aprox.

gemmad18/03/130varias
 olis esencials,llavors,plantes,proposeu..amb veritat no necesito res en concret,de moment
maricel14/03/131Cadireta per portar nens a la biciBusco una cadireta per nen per portar-lo a la bici.japilinMataró13/03/131Agenda del 2013 en català. culip13/03/130Agenda del 2013 en català. culip13/03/130Agenda del 2013 en català. culip13/03/130Agenda del 2013 en català. culip13/03/130roba dansa del ventrebusco roba per fer dansa del ventrenebulosa11/03/130Marxandatge BarbapapaCerco marxandatge, llibres o altres coses relacionades amb els Barbapapa.

Pel bescanvi podeu consultar el meu apartat d'ofertes o em podeu escriure a abatarna a gmail.com
AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia10/03/130gàbia hamsterBusco una gàbia per a hàmsternebulosa09/03/132bicicleta vella!Hola, busquem una bicicleta vella que no es faci servir, és igual si té les rodes desinflades o no en té, el que necessitem és l'estructura i la cadena sobretot!dalia02/03/132bicicleta vellaHola, busquem una bicicleta vella, k no es faci servir, és igual si les rodes estàn desinflades o no en té; necessitem l'estructura i la cadena sobretot!dalia02/03/130bicicleta vellaHola, busquem una bicicleta vella, k no es faci servir, és igual si les rodes estàn desinflades o no en té; necessitem l'estructura i la cadena sobretot!dalia02/03/130llit individual, matalàs individualllit individual, matalàs individual
arnau02/03/132Casserola de Pyrex amb tapaHola!
Estem buscant una casserola de pyrex d'uns 3 litres de capacitat.És important que tingui tapa perqué la volem per fer pà al forn.
Oferim: Consulteu el nostre apartat d'ofertes o demaneu ;)...Leaf_99901/03/130Casserola de Pyroflam Hola!
Estem buscant una olla de Pyroflam (vidre ceràmic)de les que es poden usar tant per la vitro,forn com per fogons. La volem també per fer pà al forn així que hauria de tenir una capacitat...Leaf_99901/03/130

Més:
http://intercanvis.net/Demandes

Afegeix demanda:
http://intercanvis.net/tracker3&cookietab=2

3.2.  Ofertes

Ítems trobats: 46Què ofereixoDescripcióPersona que ho ofereixMercat d'Intercanvi més properÚltima modificacióComssobrets de sucreTinc uns quants sobrets de sucre plens: qui els vulgui pel sucre o qui en faci col·lecció de sobrets.estelabay31/03/130vestit marró de cotóVestit marró, just fins als genolls, 97% cotó i 3% elastan. Quasi nou, posat només un cop. Talla L (però no gaire gran).estelabay31/03/130Guitarra electrica Stagg versió Gibson Les Paul + amplificador VOX de 10w. Practicament nou.S'ofereix per a intercanvi Guitarra elèctrica Stagg versió Gibson Les Paul + amplificador VOX de 10w. Pràcticament nou.

Es canviaria per ordinador portatil o per IPAD
davidau29/03/130LP's Guns N' roses col·leccionista.S'ofereixen els seguients Lp's de Guns n' Roses pirates:

-ROCK IN RIO ( 2 LP)
-DIRTY STREETS
-SILENT SHOT.
-RITZ 1987.
-SINGLE SERIGRAFIAT DE DON'T CRY.
-44 CALIBER.
davidau29/03/130Aspiradora sense cable Rowenta.S'ofereix aspiradora per intercanvi. Semblant a la de la fotografia.
Ens interessaria edicions de col·leccionista de dvd o bluray. També acceptem oferiments electrònics.
davidau29/03/130Reproductor Blu-ray sobretaula MODEL SONY BDP-S300 En perfecte estat.Ofereixo, per a intercanvi, Reproductor Blu-ray sobretaula MODEL SONY BDP-S300 En perfecte estat.davidauAlmenar29/03/130coses variadesuna germinadora
torre per posar CDs
fondue
bol gran de plàstic blanc
un bodyboard
cadireta de cotxe grup1
termòmetre per banyera (per nadons...)
CRT27/03/130joguinesAlgunes noves, per estrenar, i d'aldtres no:
cotxes teledirigits, cotxet de nines, camió, formigonera, excavadora,
walkie.talkie, espasa samurai, tractor amb remolc, bitlles, titelles,
peluixos,...CRT27/03/131altaveus en forma de bolaTinc uns altaveus nous en forma de bola quan estan tancats, de color vermell, per a ordinador portàtil. Hi posa la propaganda en un costat (Halls), però quasi no es veu. En la seva capseta. Pot ser...estelabay25/03/131Banyera bebèmserraplanasFigueres25/03/130Tricicle de mainadamserraplanasFigueres25/03/130botes d'esquiar noia. per calçat nº 39Botes d'esquiar de la marca italiana Munari. Color blau fosc. Es van estrenar un dia i mai més s'han posatmaraGavà25/03/130botes d'esquiar noia. per calçat nº 39Botes d'esquiar de la marca italiana Munari. Color blau fosc. Es van estrenar un dia i mai més s'han posatmaraGavà25/03/130Unes botes d'esquiar de noia que calci el núm 39 de peuBotes d'esquiar de noia de la marca italiana Munari.Número de peu 39. Es van estrenar i es van guardar, estan noves. Disseny elegantmaraGavà25/03/130TV Hitachi Tele Hitachi de 20 polsades.
Cal recollir-la en un 4rt pis sense ascenssor.
Barri de Gràcia.
celiaBarcelona ciutat - Gràcia24/03/131botellerBoteller metàl·lic negre, es pot plegar i queda pla. Per a 6 ampolles. El dono sense l'ampolla de la foto ;) Està en perfecte estat, com nou (sense usar).estelabay23/03/130Donació d'ordinadors torre a persones i col·lectiusEstic estudiant donar fins a 10 ordinadors de torre. Per assegurar-me
de què aquests ordinadors no van al punt verd, en cas de no seguir
utilitzant-los, s'han de tornar (encara que estiguin...pedrochangerBarcelona ciutat - Sant Andreu23/03/130Batedora novaBatedora nova per estrenar.

A canvi demano eines de bricolatge, o cola de fusta, de contacte o blanca. Papers de seda de colors, caixa d'eines o caixa de plàstic classificadora, fil de pescar.
gemmad22/03/130guirnalda de boles de llum blanquesguirnalda de boles de llum blanques.

A canvi demano eines de bricolatge, o pega de contacte o cola blanca o de fusta.
gemmad22/03/131auriculars 2auriculars blancs nousCrisvilaVilafranca del Penedès21/03/130Conjunt de tasses de cafèConjunt de 12 tasses de cafè, (inclou tassa i plat) amb tetera i dos gerres. De color blanc amb una senefa. Es nou i de porcellanaCrisvilaVilafranca del Penedès21/03/130camises de noi, talla mitjanaTinc dues camises de noi:
1. Marca Banana Republic, talla S (petita, però és com una M), 100 % cotó.
2. Marca H&M (L.O.G.G.), talla M, 100 % cotó.
estelabay21/03/130Botins negres núm 35Ofereixo botins de color negre del número 35. Utilitzats únicament en dos casaments.

Pel canvi demano llibres, un joc d'estores pels peus del llit, xancletes de dit talla 38, una sucrera,...AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia21/03/130es busca familia per la gosseta zencaHola!

Estic buscant nova llar per una gosseta.

És un pointer i es diu Zenca. No és massa grossa, pesa uns 18 kg.
L'1 d'agost farà 5 anys. Està esterilitzada.

Busco nova llar per ella per...elmonnoesrodoBarcelona ciutat - Carmel20/03/130Canvio càmera Analògica de mig format "Yashica Mat" per Minicadena musical.Canvio la meva càmera Yashica Mat de mig format, per un equip de música (minicadena) en bon estat i que llegeixi MP3. Podèu contactar-me també al correu:   artenphoto a yahoo.esmuntanyencBarcelona ciutat - Carmel19/03/130Cadira cotxeCadira cotxe. A partir de 15 kgsabadoBarcelona ciutat - Sagrada Família19/03/130Mòbil per a llit de bressolMòbil per a llit de bressol de la marca Fisher Price amb música i llum independents. Es pot regular la intensitat del so i porta comandament a distància. Funciona amb piles.XICAVic16/03/130seità casolà
 seità casolà
maricel14/03/130licos artesanals
 licors de plátan,llet condensada,herbes
maricel14/03/130cósmetica natural
 ofereixo cósmetica natural,cremes,exfoliants,gels de cos,maquillatje,etc
maricel14/03/130taula auxiliar per a menjadorElegant taula auxiliar per a menjador o sala d'estar amb doble vidre per si es vol fer servir de revister. Mides 69x69x40 d'alçada. És molt ferma i està com nova.XICAVic13/03/130Batidora moulinexBatidora moulinex blancajapilinVilassar de Dalt10/03/130Jaqueta ratlladaOfereixo jaqueta ratllada a tons grisos i amb caputxa. És una talla L justeta. És per la primavera.

Pel canvi podeu consultar el meu apartat de demandes o contactar-me a abatarna a gmail.com.
AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia10/03/130Bolero negreOfereixo bolero negre, talla mitjana.

Pel canvi podeu consultar el meu apartat de demandes o escriure'm a abatarna a gmail.com.
AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia10/03/130Camisa negraOfereixo una camisa negra d'home de màniga curta. Talla mitjana. Té un brodat al costat: lletres xineses i un dragó.

Pel canvi podeu consultar el meu apartat de demandes o contactar-me a...AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia10/03/130Gorro negreOfereixo gorro negre. Talla única i unisex.

Pel canvi podeu consultar el meu apartat de demandes o escriure'm a abatarna a gmail.com
AbatarnaBarcelona ciutat - Gràcia10/03/130Intercanvio Panificadora Intercanvio una panificadora de segona mà però que funciona perfectament. Se li ha donat un poc us i tenim les instruccions. Aceptem propostes encara que necessitem una pantalla plana d'ordinador o...ggbernetBarcelona ciutat - Poblesec08/03/131Intercanvio Panificadora Intercanvio una panificadora de segona mà però que funciona perfectament. Se li ha donat un poc us i tenim les instruccions. Aceptem propostes encara que necessitem una pantalla plana d'ordinador o...ggbernetBarcelona ciutat - Poblesec08/03/130Alfombreta ratolí -Sense utilitzar, alfombreta per ratoli
El puc enviar per correu
cuartotrastosSant Boi de Llobregat04/03/130Llibre D´Anna GAVALDÁ"Junts i prou", un dels ´títols més famosos de l´autoralluna246Barcelona ciutat - Sagrada Família04/03/130Conector logica y memoriaTeia04/03/130Conector las tres mellizasTeia04/03/130Puzle pinotxi104 pecesTeia04/03/130Joc magnetsCasa amb magnets diferents cosesTeia04/03/130Roba nen 10 anysTeia02/03/130BatedoraHola,

ofereixo una batedora q funciona perfectament. En tinc una altra nova, i aquesta no la utilitzo.

el q demano: una batedora de varilles (x reposteria), una panificadora, o oferiu.

Mon Sabadell01/03/130

Més:
http://intercanvis.net/Ofertes

Afegeix Oferta:
http://intercanvis.net/tracker2&cookietab=2

4.  Intercanvi de Coneixements
Les XIC's són Xarxes d'Intercanvis de Coneixements. Clica als enllaços de sota per veure informació d'algunes d'elles.
Si en saps de més xarxes d'intercanvi de coneixements, posa-les a http://intercanvis.net/xics : pots editar la pàgina o afegir-ne pàgines noves filles a la de "xics" (mira el Ajuda per saber com afegir pàgines noves).
 
XIC Can Cuiàs (Montcada i Reixac)
XIC Castelldefels
XIC Collblanc La Torrassa (L'H)
XIC Girona
XIC Gràcia
XIC Connecta Francesc Candel
XIC La Ribera (Montcada i Reixac)
XIC Llera del Ter
XIC Manlleu
XIC Nou Barris
XIC Raval
XIC Sabadell
XIC Sant Feliu de Llobregat
XIC Xarxantoni

 

5.  Noves persones participants a les xarxes d'intercanvi registrades el darrer mes
Ítems trobats: 15NomCognomsUsuariXarxa d'Intercanvi més properaComentarisCreadaComssoniacombalia comasoniacombaliaVilassar de Dalt29/03/130davidcolet brunetdavidauAlcoletge29/03/130AdriaTorrellesturufleitBarcelona ciutat - Sarrià29/03/130AnnaViñasanna_vinasBarcelona ciutat - Eixample (Dreta)26/03/130CristinaMartelesCrisvilaVilafranca del Penedès21/03/130estelferrer casadomixuL'Hospitalet de Llobregat - Santa Eulàlia20/03/130ramgisbert gisbertelmonnoesrodoBarcelona ciutat - Carmel20/03/130vickyLatorrevickyladelviReus16/03/130BeatrizMarañaBeatrizMano2Barcelona ciutat - Carmel14/03/130MarcelAlbornoz i PuigmalborpuBarcelona ciutat - Sant Adrià de Besós14/03/130GernanGonzalezggbernetBarcelona ciutat - Poblesec08/03/130MonicaLazaro del PinomimoBarberà del Vallès05/03/130gemmagrifoll gilianeninenTerrassa01/03/130pilarnualart alsinapilarinaBarcelona ciutat - Sant Antoni28/02/130laiagisbert barconslaiagbSabadell28/02/130

Més:
http://intercanvis.net/users

6.  Enllaços
 Xarxes: http://intercanvis.net/Xarxes
 Vídeos: http://intercanvis.net/Altres
 Tutorial d'ús: http://intercanvis.net/demo.htm
 Com funciona: http://intercanvis.net/Funcionament
 Com participar: http://intercanvis.net/Com+participar
 Coordinació entre Xarxes: http://intercanvis.net/InterXarxes
 Col·labora amb una donació econòmica: http://intercanvis.net/Donacions
 (en moneda social ó Euros)

7.  Com apuntar-se al butlletí
No estàs subscrit a aquest butlletí encara i te l'ha passat alguna altra persona?

Pots subscriure't tu mateix/a a:
(siguis una persona registrada a intercanvis.net o no)

http://intercanvis.net/newsletter1

8.  Qui som
Una colla de persones de diferents llocs de Catalunya ens hem estat trobant en persona des de la tardor de 2009 cada tres mesos per parlar de quines coses volem i podem fer conjuntament per millorar la comunicació i coordinació entre les diferents Xarxes d'Intercanvi d'àmbit català (trobades "InterXarxes").

A les reunions va sortir repetides vegades l'interès de poder disposar d'un butlletí comú a tothom (a part de possibles butlletins per xarxes locals), amb un recull de publicacions, reflexions i/o notícies relacionades que algú vulgui difondre o compartir (quan n'hi hagi) amb la gent de les altres xarxes, així com la informació breu de les darreres ofertes i demandes de cada xarxa publicades a intercanvis.net, el propers esdeveniments relacionats publicats a l'agenda comú (mercats, reunions, ...), etc.

Aquest butlletí s'envia mensualment, i és obert a les teves aportacions/propostes. El que afegeixis a l'agenda, o a la base de dades d'ofertes i demandes, podrà ser inclòs automàticament en el resum mostrat en el següent butlletí. I de les publicacions es preveu fer una selecció de les més adequades, si s'escau, per al butlletí general.

Per últim, si vols participar en la moderació i disseny de tot plegat, vine a les trobades "InterXarxes" a dir la teva! (per cert, les reunions amb algo de "teca" per compartir són més entretingudes) 

http://intercanvis.net/InterXarxes


Butlletí enviat en nom de l'equip de coordinació entre Xarxes d'intercanvi dels Països Catalans ("InterXarxes") 
info a intercanvis.net  Un altre món és possible ;-) 

-- 
Pots desubscriure't d'aquest butlletí seguint aquest enllaç:
https://intercanvis.net:444/tiki-newsletters.php?unsubscribe=a96648b3a25ed59e2575b2780f03fecf

-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/interxarxes/attachments/20130331/13150502/attachment-0001.htm>


More information about the Interxarxes mailing list