[Interxarxes] Publicació d'article New a intercanvis.net

no_responguis_aqui_per_intercanvis a intercanvis.net no_responguis_aqui_per_intercanvis a intercanvis.net
dll maig 28 10:28:09 CEST 2012


New article publicat: Mercat d'Intercanvi a l'Eixample Esquerra per Xavi el 10:28h




{DIV(float="right")}{img src="http://portalsantantoni.files.wordpress.com/2012/05/cartell_recreantcruilles_11i12maig.png" width="200"}{DIV} __Dissabte 12 de Maig__, en context de la "[http://portalsantantoni.files.wordpress.com/2012/05/cartell_recreantcruilles_11i12maig.png|festa al carrer: fem nostre l'espai public]" del grup Recreant Cruïlles, projecte veïnal en el qual estan treballant diversos col·lectius amb l'objectiu de la recuperació del solar d'un antic convent del barri.

    En un futur pròxim, esperen poder implantar al solar diferents activitats esportives i un hort urbà per fer d’aquest espai un punt de trobada cultural i social mentre es segueix apostant fort per la peatonalització d’alguns carrers i la reivindicació escolar i dels equipaments que l’ajuntament havia promès que hi construiria.

    Durant el 11 i 12 de Maig es portaran a terme diversos tallers i activitat, entre els quals, un __===mercat d'intercanvi el dissabte a les 10h del matí===__. Serà al carrer __consell de cent__, entre els carrers Viladomat i del __Compte Borrell__. Esteu totes convidades!!!

----------------------
__Sábado 12 de Mayo__, en contexto de la "[http://portalsantantoni.files.wordpress.com/2012/05/cartell_recreantcruilles_11i12maig.png|festa al carrer: fem nostre l'espai public]" del grupo Recreant Cruïlles, proyecoe vecinal en el cual están trabajando varios colectivos con el objetivo de la recuperación del solar de un antiguo convento del barrio.

    En un futuro no muy lejano, esperan poder implantar en el solar diferentes activitades deportivas y un huerto urbano para hacer de este espacio un punto de encunetro cultural y social, a la vez que se sigue apostando intensamente por una peatonalización de algunas calles y la reveindicación escolar y demás equipamientos que el ayuntamiento prometió que construiria.

    Durante el 11 y 12 de Mayo se llevarán a cabo diferentes talleres y actividades, entre otros, un __===mercat d'intercanvi el sábado a las 10h de la mañana===__. Será en la calle __consell de cent__, entre entre las calles Viladomat y del __Compte Borrell__. Sois todas bienvenidas!!!

{CENTER()}{img src="http://portalsantantoni.files.wordpress.com/2012/05/cartell_recreantcruilles_11i12maig.png" width="600" link="http://portalsantantoni.files.wordpress.com/2012/05/cartell_recreantcruilles_11i12maig.png" rel="box"}{CENTER}

--

Visualitza l'article a:
http://intercanvis.net/article61-Mercat-d-Intercanvi-a-l-Eixample-Esquerra

Si no vols rebre aquestes notificacions segueix aquest enllaç:
http://intercanvis.net/tiki-user_watches.php?id=441





More information about the Interxarxes mailing list