[Interxarxes] RE: dissabte 9 juny Macro Mercat Intercanvi FSCat a Plaça Catalunya

XAVIER LATORRE TAPIS xlatorre a ub.edu
dic maig 23 12:16:41 CEST 2012


Hola,



Tant des de Trocasec com de Trocantoni no podrem col·laborar en aquesta proposta del ds 9 de juny. El dg 3 de juny fem el Mercat d'Intercanvi Trocasec. I el ds 9 de juny es fa la Festa del carrer de Xarx at ntoni<mailto:Xarx at ntoni>.



Reyes, valoraria amb realisme si es pot fer aquesta iniciativa que és necessari que algunes xarxes d'intercanvi ho vegin factible.



Seguim ...



Una abraçada,



Xavi

________________________________
De: interxarxes-bounces at llistes.moviments.net [interxarxes-bounces at llistes.moviments.net] en nom de Mª Reyes Hernández [mreyes.hrnndz at gmail.com]
Enviat el: dimarts, 22 / maig / 2012 16:05
Per a: interxarxes at llistes.moviments.net
Tema: [Interxarxes] dissabte 9 juny Macro Mercat Intercanvi FSCat a Plaça Catalunya

Hola a tothom!

Al FSCat s'està preparant la diada de l'Assemblea Final: dissabte 9 de juny de 11 a 19 h
sota el lema: "Fem possible un altre món. Tothom és clau"

Em demanen de "Moure els contactes per organitzar una macro fira d''intercanvi a P catalunya"

Ja sabeu, reserveu aquesta data per aquest esdeveniment que, si el preparem bé, pot ser un èxit !!!

A continuació les meves primeres idees i a partir d'aquí parlem entre totes què i com ho fem:

1) HORARI, NOMÉS MATÍ?: Tota la jornada potser és massa, tant per a la nostra gent com per a altres col·lectius que hi participin. Per exemple, sé que la Plataforma Aturem Eurovegas (adherida també al FSCat) fa/fem una festa-berenar a la tarda si no recordo malament a Viladecans.

2) FULL D'INSTRUCCIONS per a difusió intra-Xarxes i resta d'entitats per proposar-lo al FSCat i fer-ne difusió.
Concís i breu.
Amb l'eslogan i LOGO del FSCat i logo Intercanvis.net? Afegim AL PEU LA LLISTA DE XARXES que organitzen?
Tenim algun document estandar?
Si no el tenim, us adjunto l'escrit que va preparar la Carolina pel nostre primer mercat l'agost passat per si ens pot servir tal com està. Feu les modificacions que considereu convenients. Afegiria la idea de portar un estenedor sissi o una manta a terra com vas dir, Xavi, en la reunió de novembre, mira, precisament també a Plaça Catalunya,

3) Un PÒSTER ad-hoc? Per difusió per correu-e i xarxes socials. Qui el podria fer?

4) Tenim la llista de Xarxes que NO estan a Interxarxes per a fer-lis arribar la invitació a participar?

5) Col·lectius amics a qui podem convidar?

Ja veieu que ens hem de moure de pressa perquè hem de comptar amb temps suficient per a la difusió.

Esperant comentaris....

Una abraçada.

Reyes














Reyes Hernández
Tlf. 649 180 088



Aquest correu electrònic i els annexos poden contenir informació confidencial o protegida legalment i està adreçat exclusivament a la persona o entitat destinatària. Si no sou el destinatari final o la persona encarregada de rebre'l, no esteu autoritzat a llegir-lo, retenir-lo, modificar-lo, distribuir-lo, copiar-lo ni a revelar-ne el contingut. Si heu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que n'informeu al remitent i que elimineu del sistema el missatge i el material annex que pugui contenir. Gràcies per la vostra col·laboració.

Este correo electrónico y sus anexos pueden contener información confidencial o legalmente protegida y está exclusivamente dirigido a la persona o entidad destinataria. Si usted no es el destinatario final o la persona encargada de recibirlo, no está autorizado a leerlo, retenerlo, modificarlo, distribuirlo, copiarlo ni a revelar su contenido. Si ha recibido este mensaje electrónico por error, le rogamos que informe al remitente y elimine del sistema el mensaje y el material anexo que pueda contener. Gracias por su colaboración.

This email message and any documents attached to it may contain confidential or legally protected material and are intended solely for the use of the individual or organization to whom they are addressed. We remind you that if you are not the intended recipient of this email message or the person responsible for processing it, then you are not authorized to read, save, modify, send, copy or disclose any of its contents. If you have received this email message by mistake, we kindly ask you to inform the sender of this and to eliminate both the message and any attachments it carries from your account. Thank you for your collaboration.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/interxarxes/attachments/20120523/084513e1/attachment.htm>


More information about the Interxarxes mailing list