[Interxarxes] TV3

XAVIER LATORRE TAPIS xlatorre a ub.edu
dic maig 23 12:13:13 CEST 2012


Hola,



Us reenvio la nota que hem enviat a TV3 en relació a la seva petició de col·laborar per un reportatge de Mercats d'Intercanvi. Hem partit del text de Xaingra. També des de Trocasec s'ha valorat que mentres censurin les accions contra "la Caixa" no col·laborem amb TV3.



Seguim ...



Una abraçada,



Xavi

________________________________
De: trocasec at googlegroups.com [trocasec at googlegroups.com] en nom de TROCASEC Xarxa d'Intercanvi del Poble-sec [trocasec at gmail.com]
Enviat el: dimecres, 23 / maig / 2012 10:27
Per a: Poll Martinez, Sonia
Tema: Re: Notícia sobre l'intercanvi


Hola, ens adrecem a vosaltres en relació  a la demanda de col·laboració per a l'elaboració d'un reportatge  sobre xarxes d'intercanvi.

A nosaltres, com a Xaingra, també ens alegra que un mitjà públic de la  vostra importància s'interessi per una experiència com la nostra.

Trocasec comença a organitzar-se a inicis de l’any 2010 com un espai autogestionat de veïns i veïnes de PobleSec interessats en promoure la convivència, el coneixement mutu i la sostenibilitat al barri. Som un barri petit i portem poc temps però ja ens hem consolidat com un punt de trobada de veïns i veïnes, associacions i altres entitats del barri de Poble Sec per a intercanviar béns, serveis i coneixements, sense fer servir els diners. Ens basem en valors com la sostenibilitat, la cooperació, la reciprocitat, la solidaritat i el reconeixement d’activitats no remunerades ni reconegudes socialment i tenim clar que al costat d'altres xarxes del barri, pretenem ser una alternativa a l'economia capitalista que creiem insostenible a nivell econòmic i social.

Com podreu entendre, no ens ve de gust, col·laborar amb un mitjà que actualment està permetent  que els interessos capitalistes trepitgin els principis bàsics del dret a la informació que haurien de regir tots els mitjans de comunicació públics.  L'ocultació de la protesta social nascuda el passat 15M a la seu de La Caixa, que ja té més de 7 dies, milers de participants i una gran  transcendència a les xarxes socials, ens sembla molt greu.

Per  aquest motiu hem acordat no col·laborar amb vosaltres mentre es mantingui el  silenci mediàtic sobre aquesta protesta.

Si ella no us interessa, tampoc us  interessem nosaltres.


2012/5/21 Poll Martinez, Sonia <spoll.n at tv3.cat<mailto:spoll.n at tv3.cat>>
Hola molt bon dia! Em dic Sònia Poll i treballo a la Secció de Societat del Departament d'Informatius de TV3. Estem preparant una notícia on volem explicar que cada vegada hi més persones opten per l'intercanvi. Per explicar-ho voldríem contactar amb vosaltres per poder grabar algun dels usuaris que normalment utilitza l'intercanvi en el seu dia a dia. Ja hem vist que el 3 de juny teniu previst un mercat d'intercanvi, però també voldriem contactar amb algú que fa intercanvis sovint. Es tractaria de quedar a alguna hora alguna dia que a aquesta persona li vagi bé. Nosaltres vindríem dues persones amb una càmera i faríem el rodatge per una notícia que s'emetrà al telenotícies.

Si us plau, ens podrieu dir alguna cosa tant aviat com pogueu?
El meu mail és spoll.n at tv3.cat<mailto:spoll.n at tv3.cat> i el telèfon on podeu localitzar-me és el 93.4999314

Moltes gràcies pel temps que ja m'heu dedicat  i fins aviat!
Sònia Poll



Aquest correu electrònic i els annexos poden contenir informació confidencial o protegida legalment i està adreçat exclusivament a la persona o entitat destinatària. Si no sou el destinatari final o la persona encarregada de rebre’l, no esteu autoritzat a llegir-lo, retenir-lo, modificar-lo, distribuir-lo, copiar-lo ni a revelar-ne el contingut. Si heu rebut aquest correu electrònic per error, us preguem que n’informeu al remitent i que elimineu del sistema el missatge i el material annex que pugui contenir. Gràcies per la vostra col·laboració.

Este correo electrónico y sus anexos pueden contener información confidencial o legalmente protegida y está exclusivamente dirigido a la persona o entidad destinataria. Si usted no es el destinatario final o la persona encargada de recibirlo, no está autorizado a leerlo, retenerlo, modificarlo, distribuirlo, copiarlo ni a revelar su contenido. Si ha recibido este mensaje electrónico por error, le rogamos que informe al remitente y elimine del sistema el mensaje y el material anexo que pueda contener. Gracias por su colaboración.

This email message and any documents attached to it may contain confidential or legally protected material and are intended solely for the use of the individual or organization to whom they are addressed. We remind you that if you are not the intended recipient of this email message or the person responsible for processing it, then you are not authorized to read, save, modify, send, copy or disclose any of its contents. If you have received this email message by mistake, we kindly ask you to inform the sender of this and to eliminate both the message and any attachments it carries from your account. Thank you for your collaboration.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/interxarxes/attachments/20120523/c800c72b/attachment.htm>


More information about the Interxarxes mailing list