[Interxarxes] =?utf-8?Q?Publicaci=C3=B3=20d'article=20New=20a=20intercanvis.net=20

no_responguis_aqui_per_intercanvis a intercanvis.net no_responguis_aqui_per_intercanvis a intercanvis.net
dis jul 23 18:23:20 CEST 2011


?=
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-ID: <loso6f.eajb8o a intercanvis.net>
To: interxarxes a llistes.moviments.net


Nova publicació d'article: Crida solidària per a un allotjament comunitari by Xavi at 18:23h




Com sabreu, del 8 al 10 de setembre es celebrarà a Barcelona el congrés de constitució de la Xarxa Europea d'Economia Solidària (RIPESS), que aplegarà prop de 100 persones de diferents països europeus. Un repte per a totes i tots. Des de la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya, (XES) hem assumit l'organització de la trobada i com coneixem a fons la política de retallades de totes les administracions públiques, hem apostat per un model que, a excepció de cercar recursos per a les imprescindibles traduccions pel multilingüisme que viurem, aposta decididament per l’autogestió.

La formula és que les persones de les delegacions que vindran es paguin viatges i manutenció, mentre nosaltres ens comprometem a cercar allotjaments solidaris per a aquestes tres o quatre nits. És per aquest motiu, que us demanem la vostra col·laboració urgent. Estem cercant llits disponibles entre el 8 i el 10 de setembre en cases particulars. Un, dos, els que pogueu.
----------------------

Us enviem per una banda la proposta de manifest del congrés, perquè entengueu millor de que es tracta. I per altra banda el full d'allotjaments solidaris que hem confeccionat. En Pitus i la Silvia s’encarreguen de faciliatar més informació i recollir la vosta solidaritat: casaripess a xes.cat.

Us demanem també, a més, que difongueu la sol·licitud de llits lliures entre amics i companyes, fent-los arribar aquest correu. Seria molt important coordinar alguns barris de confiança, com ara Gràcia, Sants, Sagrada Família, Sant Andreu, Nou Barris, etc. per a poder organitzar grups d’acollida. Un altre tema a tenir en compte és el tema dels idiomes. Pot ser un handicap o al reves, un revulsiu, però el que segur que estarà garantida és la convivència entre companyes i companys amb les nostres mateixes lluites i inquietuds a transformar aquest model econòmic capitalista. A més, és probable que de l'estada sorgeixin sinergies i intercanvis interessants de cara al futur.

David  Fernández i Paco  Hernández
coordinacion a casalitos.org

--

Visualitza l'article a:
http://intercanvis.net/article32-Crida-solidaria-per-a-un-allotjament-comunitari

Si no vols rebre aquestes notificacions segueix aquest enllaç:
http://intercanvis.net/tiki-user_watches.php?id=441





More information about the Interxarxes mailing list