[Interxarxes] =?utf-8?Q?Publicaci=C3=B3=20d'article=20New=20a=20intercanvis.net=20

no_responguis_aqui_per_intercanvis a intercanvis.net no_responguis_aqui_per_intercanvis a intercanvis.net
dis gen 1 23:40:15 CET 2011


?=
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-ID: <led8d2.639tua a intercanvis.net>
To: interxarxes a llistes.moviments.net


Nova publicació d'article: Relat post 25è anniversari de la Fira d'intercanvi de Mieres by Xavi at 22:41h




El passat 14/11/10 es va celebrar el 25è anniversari de la Fira d'intercanvi de Mieres. Havíem sentit a dir que els primers mercats d'intercanvi de la història recent de Catalunya van ser precisament allà, i teníem molta curiositat per poder anar-hi alguna vegada a viure-ho en primera persona.

----------------------
{img src="http://intercanvis.net/display132" rel="box[g]" imalign="center"}

Vam portar les coses que vam poder encabir en el cotxe i vam pujar-hi a mig matí. Havíem llegit que no es podria arribar amb el cotxe fins a on es celebrava el mercat, i efectivament vam haver d'aparcar als afores del poble, en una zona amb centenars de cotxes, furgonetes i caravanes de tot tipus arribades per a l'ocasió. Uups, això semblava més gros fins i tot del que ens havíem imaginat.

Vam aconseguir acostar-nos fins a uns centenars de metres de distància de la plaça central, plantar els 2 estenedors de roba que volíem intercanviar fent-los servir de taula improvisada per col·locar els altres objectes a sobre. I després de saludar a amics diversos que ens vam anar trobant pel camí (petit és el món :-), vam aconseguir fer la volta sencera per tots els carrers i paradetes en cosa d'una hora i mitja. Una hora i mitja! 

{img src="http://intercanvis.net/display133" rel="box[g]" imalign="center"}

Vam trobar infinitat de productes de segona mà, alimentació ecològica, menjar de la "sopa de pedres" a preus populars, gent de diferents generacions i localitats... Una infinitat de coses entre les que trobar tot allò que buscaves, i de gent que podia necessitar el que tenies per oferir. I nosaltres vam poder intercanviar molt més del que ens esperàvem! En fi, tot un èxit, i sobre tot, per l'estona agradable amb cares conegudes i amb cares noves.

En fi, enhorabona a les persones organitzadores! No sabem com ha estat en els 24 anys previs, però aquesta ens va agradar molt. 

Xavi i Gloria

Més informació:
http://intercanvis.net/Mieres

P.D: I si voleu veure i sentir una mica del que va ser aquest aniversari, podeu veure aquest vídeo de youtube que ho recull molt bé:

::{YOUTUBE(movie="http://www.youtube.com/watch?v=bX47SChR0_Y",allowFullScreen="y",background="orange")}{YOUTUBE}::

::[http://www.youtube.com/watch?v=bX47SChR0_Y]::


--

Visualitza l'article a:
http://intercanvis.net/article25-Relat-post-25e-anniversari-de-la-Fira-d-intercanvi-de-Mieres

Si no vols rebre aquestes notificacions segueix aquest enllaç:
http://intercanvis.net/tiki-user_watches.php?id=441





More information about the Interxarxes mailing list