[Info-xaingra] I ja ha arribat el mercat d'intercanvi de primavera, el 44è mercat de xaingra! Programa

info-xaingra a llistes.moviments.net info-xaingra a llistes.moviments.net
dic mar 19 09:53:21 CET 2014


XAINGRA - MERCAT D'INTERCANVI de PRIMAVERA, aquest diumenge, 23 de març del 2014

PROGRAMA (horaris aproximats, ja ens coneixeu...)

11h Inici del mercat. Si no pots dur la teva taula, vine una estona abans a l'Ateneu Rosa de Foc (C/Robí 5 baixos) a buscar-ne, però t'avisem que no n'hi ha gaires!
El mercat acabarà a les 17h. Durant el dia trobareu: Música enllaunada, Mur d'informació dels col·lectius de la Vila... i potser altres sorpreses.

de 12 a 14 h Espectacle: "Transfigurazione", proyecto de Javier Manjarrés del Taller d'Art i Reciclatge "LA SASTEATRERÍA". http://youtu.be/SzYyR5rh5jo

14h Pinxo per recepta? La gent del plat continuarà el joc?: amb els ingredients que ens facilitin hem d'escriure la fórmula d'una recepta culinària i ens l'intercanviaran per el pinxo del dia, les receptes estaran a la vista durant tot l'àpat.

14.30h Dinar a càrrec de la Xarxa d'Aliments i d'El Plat Qui pugui i vulgui pot col·laborar portant aliments per posar a l'olla!

16:30h Sobretaula amb Xerrada-debat: "El meu cos, la meva decisió. Reflexions entorn la llei de l'avortament".  Oferta per el Grup de Dones de Gràcia, mentre prenem un deliciós cafè d'olla per tancar el dinar i el mercat.

d'11 a 17 h El repte del mercat. Seguint la mateixa línia del passat mercat d'hivern, des de Xaingra volem seguir donant espai a la gent que practica el "Fes-t'ho tu mateix" a partir del reciclatge, per això hem pensat de donar un espai per impartir un taller, a qui vulgui i s'ofereixi a fer-lo, i que alhora sigui tot un repte per al mestre ja que haurà d'aplicar-se també en l'art de l'intercanvi.
Requisits del taller:
1.       Mitjançant l'ús de materials reciclats i l'aplicació de coneixement, n'ha de sorgir com a mínim un objecte totalment nou i útil o utilitzable.
2.       Els materials utilitzats s'hauran d'haver aconseguit mitjançant intercanvis realitzats durant el mateix mercat.

Bé doncs, algú recull aquest repte?

I també com en el darrer mercat, us animem a tots a què continueu intercanviant les vostres pròpies artesanies i treballs!

Salut i ens trobem al mercat!
GT XAINGRA i Ateneu Rosa de Foc

Esperem que sigui benvinguda la nostra proposta, i ja sabeu, com que el mercat el fem entre totes si teniu alguna cosa a dir-hi, tant siguin suggeriments com crítiques, no us talleu i feu-nos arribar la vostra veu, si podeu presencialment a les reunions del grup de treball que fem els dijous, a les 19:00 H al banc expropiat de Gràcia (us fem 5 cèntims de les properes dates de reunions), i els que no pugueu, sempre tenim la llista per anar intercanviant opinions!


Reunions GT Xaingra 2014
Preparació mercat d'estiu:
ABRIL: 17 - 24
MAIG: 8 - 22 - 29
JUNY: 5 - 12
Preparació mercat de tardor:
JULIOL: 3 - 17 - 31
SETEMBRE: 4 - 18 - 25
Preparació mercat d'hivern i setmana de consum crític:
OCTUBRE: 16 - 30
NOVEMBRE: 6 - 20 - 27
DESEMBRE: 4 - 11 - 18



-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/info-xaingra/attachments/20140319/dd6cc4c0/attachment.htm>


More information about the Info-xaingra mailing list