[Info-xaingra] Trobada Re-Unió de Xaingra

info-xaingra a llistes.moviments.net info-xaingra a llistes.moviments.net
dll oct 31 01:02:33 CET 2011


Video invitació a la trobada: http://www.youtube.com/watch?v=Fh9bJyuGr4s
Aquest divendres dia 4 de novembre a les 20:30h farem una trobada (re-unió) amb tota aquella gent que formem part de la xarxa d'intercanvis. Ja sigui o bé perquè hi participat intercanviant mitjançant la web o si ho fas en el Mercat d'Intercanvi  que Xaingra (la Xarxa d'Intercanvi de Gràcia) organitzem trimestralment.
Volem que siguis partícep i part d'aquest petit però gran compromís que ens omple d'il·lusió i de joia al veure que s'esta produint una realitat a la nostra Vila i més enllà. Que ens estem relacionant d'una altra manera (que no és a partir de l'econòmic) entre nosaltres i amb les nostres coses. 
Són ja uns quants anys que estem duent a terme aquesta tasca tan enriquidora per tothom i totdon i és l'hora -després d'haver donat i donat, oferir i oferir - de demanar-vos una cosa. Una petita cosa que fa que tot rutlli i flueixi molt millor:
És l'hora de pendre consciència de que aquest projecte autogestionat i no subvencionat el fem entre tots i totes aquelles que entenem, respectem i sentim el valor d'aquest esdeveniment tan genial com extraordinari com són els intercanvis i com és la nostra xarxa que cada dia creix més i més gràcies a que cada vegada més gent compartim el millor que tenim.
Els temps estan canviant. Ara és hora l'hora de reunir-nos. De parlar. De coneixe'ns. D'apendre. D'escoltar. De riure. De col·laborar. De crear entre tots i totes el món que volem.
Per això volem compartir aquest dia amb totes i tots els que ens sentim part d'aquesta Xarxa, que se les empesca per tirar endavant per sobre de les crisis, els euros, les burrocràcies, els centres comercials, el consumisme, els bancs i la mare que els va parir.
Hi estàs convidad@!!
Porta quelcom de 'jalo' per compartir. Hi haurà música i més cosetes.
Dia 4 de Novembre a les 20:30h a 

l'Ateneu Rosa de Foc. Espai d'Acció i pensament crític.
C/ Robí, 5. Vila de Gràcia

http://www.youtube.com/watch?v=Fh9bJyuGr4s 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/info-xaingra/attachments/20111031/f9da489c/attachment.htm>


More information about the Info-xaingra mailing list