[Info-xaingra] Novetats de Desembre'10 a les Xarxes d'Intercanvi de Catalunya

info-xaingra a llistes.moviments.net info-xaingra a llistes.moviments.net
dic gen 12 07:50:41 CET 2011


 
 
 http://intercanvis.net <http://intercanvis.net/image35&scalesize=o http://intercanvis.net> 

Butlletí de les Xarxes d'Intercanvi de Catalunya


*	Butlletí de les Xarxes  <> d'Intercanvi de Catalunya 


*	1. Darreres  <> Publicacions (articles) 

*	2. Propers esdeveniments <>  

*	3. Darrers  <> ítems vigents per intercanviar 


*	3.1. Demandes <>  

*	3.2. Ofertes <>  

*	4. Intercanvi de  <> Coneixements 

*	5. Darreres  <> persones participants a les xarxes d'intercanvi 

*	6. Enllaços <>  

*	7. Com apuntar-se al  <> butlletí 

*	8. Qui som <>  


1. Darreres Publicacions (articles)



Articles  <http://doc.tikiwiki.org/Articles> Ajuda Administra Funcionalitat 


Moneda comunitària sense mercantilitzar els cercles propers

Per Xavi  A: Dv 31/12/10 22:42h  (5 Lectures) 

Opinió 


Fa setmanes que a les fires i mercats d'intercanvi d'arreu sento comentaris de persones que se n'adonen que emprar moneda comunitària/social/complementària... (Ecos, EcoCoops, EcoSenys...) fa que la gent pugui "canviar el xip" i no estigui tant per demanar el que necessita i oferir el que té, com per pensar si té prou diners (en moneda comunitària, això sí) per comprar allò que ofereix una altra persona. 

 Image <http://intercanvis.net/display135> 
Cercles concèntrics d'economia de les xarxes d'intercanvi 


Segons a quina velocitat i de quina manera es faci la integració de la moneda comunitària en una xarxa d'intercanvi, correm el risc de mercantilitzar les relacions humanes de nou. I fins i tot hi ha gent que empra euros en les fires d'intercanvi, malgrat això no és el que es busca. 

Potser cal rescatar la posada en context que feien el Francesc Rota i l'Enric Duran al documental d'"Homenatge a Catalunya II" ( http://intercanvis.net/art21 ) sobre el tema de a on es busca emprar moneda comunitària i a on no: 

Cita:
"Podíem aquí veure com diferents nivells d'economia. Com diversos cercles de més petit a més gran que cal anar posant en marxa amb regles diferents però complementàries: 
(1) un primer nivell que és el que parlàvem abans de la gratuïtat, que és el que tu tens amb la família, amb els teus amics, amb el teu cercle més de confiança. I sense que el valor, l'aportació de valor ens faci de mesura, sinó que simplement amb el que cadascú pot donar i pot rebre. 
(2) un següent nivell d'intercanvis directes, que és també amb una xarxa propera però ja no amb tanta confiança com amb l'espai així més familiar. 
(3) després amb un cercle més llunyà però directe, és a dir, que permeti unes relacions directes i estables, doncs ens podem dotar del que seria una moneda social. 
(4) i un altre nivell de l'euro. És a dir, diferents nivells econòmics". 

(...) 

"Una moneda social ens pot ajudar a substituir tot el que actualment funciona amb euros, que és una forma de valor que no dominem i que està en mans dels bancs, per unes regles que creem de manera assembleària, de manera participativa, i que intentem ajustar a unes relacions en les que creiem, que siguin justes social i ecològicament i que per tant que cadascú aporti i rebi de manera equilibrada" 

"Clar, com deia, l'ideal és que el primer nivell, base, acabi menjant-se tots els altres. Clar, si anem al revés, si la moneda social es va menjant tots els nivells que té per sota, malament. La moneda social s'ha de menjar els nivells que té per sobre, l'economia de l'euro". 



Així, com bé indicaven el Francesc i l'Enric, l'objectiu és aconseguir emprar moneda comunitària en els cercles 3 i 4: en la xarxa d'intercanvi extensa i amb la gent de la societat en general que no participa de les xarxes d'intercanvi. I no pas mercantilitzar amb moneda comunitària els intercanvis a nivell de la xarxa de gent més propera amb qui tenim més confiança, ni amb els familiars i amics, amb qui senzillament ens sentim bé donant-los gratuïtament allò que sabem que necessiten. 

És a dir, moneda comunitària sí, però només per menjar terreny als espais on emprem euros i no pas per als espais on fem intercanvi directe o potenciem les interaccions basades en la gratuïtat i l'altruisme. 

O, al menys, aquest és l'objectiu de moltes persones que estem en aquestes xarxes d'intercanvi: emprar moneda comunitària només quan la necessitem, i només amb els cercles de fora. 


Relat post-25è anniversari de la Fira d'intercanvi de Mieres

Per Xavi  A: Dj 30/12/10 22:09h  (12 Lectures) 

 


El passat 14/11/10 es va celebrar el 25è anniversari de la Fira d'intercanvi de Mieres. Havíem sentit a dir que els primers mercats d'intercanvi de la història recent de Catalunya van ser precisament allà, i teníem molta curiositat per poder anar-hi alguna vegada a viure-ho en primera persona. 

 Image <http://intercanvis.net/display132> 

Vam portar les coses que vam poder encabir en el cotxe i vam pujar-hi a mig matí. Havíem llegit que no es podria arribar amb el cotxe fins a on es celebrava el mercat, i efectivament vam haver d'aparcar als afores del poble, en una zona amb centenars de cotxes, furgonetes i caravanes de tot tipus arribades per a l'ocasió. Uups, això semblava més gros fins i tot del que ens havíem imaginat. 

Vam aconseguir acostar-nos fins a uns centenars de metres de distància de la plaça central, plantar els 2 estenedors de roba que volíem intercanviar fent-los servir de taula improvisada per col·locar els altres objectes a sobre. I després de saludar a amics diversos que ens vam anar trobant pel camí (petit és el món :-), vam aconseguir fer la volta sencera per tots els carrers i paradetes en cosa d'una hora i mitja. Una hora i mitja! 

 <http://intercanvis.net/display133> Image 
Clica per veure més gran 


Vam trobar infinitat de productes de segona mà, alimentació ecològica, menjar de la "sopa de pedres" a preus populars, gent de diferents generacions i localitats... Una infinitat de coses entre les que trobar tot allò que buscaves, i de gent que podia necessitar el que tenies per oferir. I nosaltres vam poder intercanviar molt més del que ens esperàvem! En fi, tot un èxit, i sobre tot, per l'estona agradable amb cares conegudes i amb cares noves. 

En fi, enhorabona a les persones organitzadores! No sabem com ha estat en els 24 anys previs, però aquesta ens va agradar molt. 

Xavi i Gloria 

Més informació: 
http://intercanvis.net/Mieres 

P.D: I si voleu veure i sentir una mica del que va ser aquest aniversari, podeu veure aquest vídeo de youtube que ho recull molt bé: 

El reproductor Flash player no està disponible.

http://www.youtube.com/watch?v=bX47SChR0_Y


Més: 
http://intercanvis.net/articles 

Afegeix publicació: 
http://intercanvis.net/tiki-edit_submission.php 


2. Propers esdeveniments


1) 	 Dg 16/01/11 09:30h 
XIV Mercat d'Intercanvi a Sant Antoni (Trocantoni) 	
2) 	 Ds 12/03/11 11:00h 
6è Mercat d'Intercanvi de la Marina (Zona Franca) 	


Més: 
http://intercanvis.net/tiki-calendar.php 

Afegeix esdeveniment: 
http://intercanvis.net/tiki-calendar_edit_item.php 


3. Darrers ítems vigents per intercanviar


La columna "Coms" de les taules de sota fa referència als comentaris afegits a cada oferta o demanda, per posar-se en contacte amb qui ho demana o ofereix... 


3.1. Demandes


Què demano	 Descripció	 Persona que ho demana	 Mercat d'Intercanvi més proper	 Última modificació	 Coms	
Una altre estufa de butà	 	Yolbalague	 Barcelona ciutat - Sants	 31/12/10	 0	
estufa butà	 Canvio per alguna cosa o compro Estufa de butà en bon estat. 	miainbcn	 Barcelona ciutat - Eixample (Esquerra)	 30/12/10	 0	
una puerta con marco, una impresora, cosas en general	 
Para el futuro "Centre de Estudis Aplicats & Ecobotiga"/ "Centro de Estudios Aplicados & Ecotienda", 

se buscan: 
- una impresora: HP Color LaserJet 4600/4650 
o se intercambia/vende Toner negro ... 

Viktar	 Barcelona ciutat - Sants	 29/12/10	 0	
Tocadiscos	 
Hola, 

m'agradaria aconseguir un tocadiscos per escoltar vinils. 

Alfons	 Vilanova i la Geltrú	 27/12/10	 0	
Candau 'U' bici	 Busco candau tipus "U" per a bicicleta. 	ivan_mp	 Barcelona ciutat - Gràcia	 26/12/10	 0	
Bicicleta segona mà	 Per circular per Barcelona. Que tingui en bon estat frens, rodes, pedalier. 	ivan_mp	 Barcelona ciutat - Gràcia	 26/12/10	 0	
una bici per nen 10 anys	 busco una bici per un nen de 10 anys. en bon estat 	bibip	 	26/12/10	 2	
Remolc per a bicicleta	 Estem buscant un remolc per a bicicleta, d'aquests de portar nen o gos a darrera. 	Xavi	 Barcelona ciutat - La Marina	 24/12/10	 0	
DVD de la peli "Vengo" de Tony Gatlif	 Puc canviar per altres pelis, musica, llibres.. 	andrew	 Barcelona ciutat - Barceloneta	 23/12/10	 0	
Un escalfador d'aigua i una tetera gran	 Busco un calentador elèctric d'aigua i una gran tetera per fer té calentet per una bona colla de gent (un o dos litres si pot ser). Ofereixo uns pans ecològics deliciosos o unes catifes rifenyes o ... 	Miriam	 Barcelona ciutat - Gràcia	 20/12/10	 0	
Un escalfador d'aigua i una tetera gran	 Busco un calentador elèctric d'aigua i una gran tetera per fer té calentet per una bona colla de gent (un o dos litres si pot ser). Ofereixo uns pans ecològics deliciosos o unes catifes rifenyes o ... 	Miriam	 Barcelona ciutat - Gràcia	 20/12/10	 0	
Barrenyo de 50cm de diàmetre (aprox.) per recollir la roba de la bugada	 Necessitem un barrenyo d'aquest de l'estil dels de recollir la roba de la bugada, que sigui d'uns 50 cm de diàmetre aprox. 	Xavi	 Barcelona ciutat - La Marina	 19/12/10	 0	
taula de mescles	 Busco una taula de mescles. Puc oferir una guitarra acústica o guitarra elèctrica i fins i tot algo de diners. 	andrew	 Barcelona ciutat - Barceloneta	 19/12/10	 4	
ninos per massatge infantil	 son ninos de tamamy bebe amb mans i peus 	nur	 	15/12/10	 0	
Iogurtera	 
Si algú te al fons de l´armari una iogurtera que no faci servir, puc oferir: 
dvd sense comandament 
televisor petit amb antena inclosa 
jerseys home 
sabates talla 35 
Bolso cuir verd petit de Tún... 

lorilei	 	13/12/10	 0	
bressol infant, trona fusta, jocs de fusta infants	 	mrt	 Badalona	 13/12/10	 0	
Molinet de café antic de fusta i llautó, amb calaixet	 	mserrano	 Barcelona ciutat - Gràcia	 12/12/10	 0	
Bici plegable	 Necessito 2 bicis plegables, oferim botas de sky nordicas talla 41 ( utilitzades 1 dia), patins de bota de 4 rodes talla 41, microones, epilady, bongos de ceramica, cachimba. 	Marieta	 Barcelona ciutat - Sants	 11/12/10	 0	
crampons de corretges en bon ús	 
Necessito aquest material complementari en les meves excursions de raquetes de neu. 
Ofereixo motxila gran de travessa,de 60 litres, antiga, molt poc usada, en perfecte estat. Si no, ja ens posarem... 

neusle66	 Barcelona ciutat - Sant Antoni	 06/12/10	 0	
Llibre Curs de Català bàsic B2 (CNLB)	 Estoy buscando el libro "Curs de Català bàsic B2" que utiliza el "Centre de Normalització Lingüística de Barcelona". En enero empiezo las clases 	aldrebes	 Barcelona ciutat - Sants	 02/12/10	 0	
nevera con congelador	 	chabito	 	02/12/10	 1	
sofa biplaza	 	chabito	 Barcelona ciutat - Gràcia	 02/12/10	 1	


Més: 
http://intercanvis.net/Demandes 

Afegeix demanda: 
http://intercanvis.net/tracker3 <http://intercanvis.net/tracker3&cookietab=2> &cookietab=2 


3.2. Ofertes


Què ofereixo	 Descripció	 Persona que ho ofereix	 Mercat d'Intercanvi més proper	 Última modificació	 Coms	
Material de droguería y gafas de sol (Entre otras cosas)	 Somos una ONG que tiene género de todo tipo en exceso. Si eres empresa, particular u ONG y te pasa lo mismo, ¿Por qué no podemos estudiar en intercambiar mercancía y así tú y nosotros tendremos más... 	Balin	 Altres	 02/01/11	 0	
Taula menjador + 4 cadires / sofà individual / sofà-llit / moblet-estanteria 	
- Taula + 4 cadires: Marró 
- Sofà individual reclinable 
- Sofà-llit (està una mica fet caldo però amb una funda dóna el pego) 
- Estanteria ikea sencilleta 

LLOC: Esta a Martorell, però ho puc ... 

Yolbalague	 Barcelona ciutat - Sants	 31/12/10	 1	
Bicicleta antigua BH plegable granate con sillin blanco parecida a la de la foto	 	SCINTILLAE	 	27/12/10	 4	
Se regala urgentemente muebles de cocina junto con campana, fogones, calentador, pica doble... Antigua en buen estado.	 	SCINTILLAE	 	27/12/10	 5	
2 cascos de moto negros. Uno integral talla L y el otro abierto talla M. A los dos les falta la visera.	 	SCINTILLAE	 	27/12/10	 0	
Lampara de pie con 3 bombillas de bajo consumo. Papel un poco deteriorado de un lado.	 	SCINTILLAE	 	27/12/10	 2	
Lampara de techo ikea con 4 halogenos en perfecto estado.	 	SCINTILLAE	 	27/12/10	 0	
Jardineria	 M'ofereixo a cuidar plantes i fer podes d'arbres. 	Alfons	 Vilanova i la Geltrú	 27/12/10	 0	
"burro"portarrobes, altaveus JVC, dos llums alogens dirigibles d'acer inoxidable, llum per a taula d'estudi fluorescent	 	Alfons	 Vilanova i la Geltrú	 27/12/10	 1	
Apren a programar de forma senzilla	 Ofereixo classes de programació a estudiants de primer/s curs/os d'informàtica (universitat o mòduls). Teòria, C, C++, Java... Classes particulars o grups de 2 o 3 estudiants. 12 € particular, 9€ s... 	ivan_mp	 Barcelona ciutat - Gràcia	 26/12/10	 2	
Instal·lació de PC	 Faig la instal·lació del PC que faci falta, tan física com de software. 	ivan_mp	 Barcelona ciutat - Gràcia	 26/12/10	 0	
Discs de vinil dels 60' y 70'	 
Discs de vinil Long Play (LP) i Singles (S). Musica variada: Tom Jones, Serrat, La Trinca... 

També uns quants LP regal de Caixa Barcelona de l'època, o S varis regal de licor Fundador. 

Qui pu... 

ivan_mp	 Barcelona ciutat - Gràcia	 26/12/10	 0	
Tocadiscos	 
Es regala Toca Discos averiat (si algú en sap de reparar-lo). 
S'ofereix un altre tocadiscos portàtil que li falten els cables de connexió amb els altaveus. 

ivan_mp	 Barcelona ciutat - Gràcia	 26/12/10	 3	
Mountain bike mida petita	 Ofereixo la bicicleta de quan era petit. 	ivan_mp	 Barcelona ciutat - Gràcia	 26/12/10	 2	
Nevera	 Ofereixo nevera mida mitjana. La part congelador és petita i de poca potència. 	ivan_mp	 Barcelona ciutat - Gràcia	 26/12/10	 0	
Regalo sofà de 250m de llargada x 88cm d'ample	 Regalo sofà de 250m de llargada x 88cm d'ample + funda adaptable de color taronja 	mcb	 Barcelona ciutat - Gràcia	 23/12/10	 1	
Regalo impresora de fotos per càmeres HP	 	andrew	 Barcelona ciutat - Barceloneta	 22/12/10	 0	
Hummus	 
Deliciós paté de cigrons fet a casa. 
A 3 euros el pot o intercanviable per altres aliments. 

aldrebes	 Barcelona ciutat - Sants	 15/12/10	 2	
Bicicleta nen, tv petita antiga, eines de poda, dvd, jocs play2	 Com ja sabeu,avui diunenge estarem d´intercanvi al p.lluís companys de barcelona.Tinc roba per intercanviar,jocs de la play2,una bici de nen, bolsos i motxilles,,una tv petita antiga,un dvd,accesso... 	lorilei	 Sabadell	 12/12/10	 4	
Patins de bota de 4 rodes quasi nous. talla 41	 Cambio por bici plegable. 	Marieta	 Barcelona ciutat - Sants	 11/12/10	 0	
Botas de esquiar Nordicas ( usadas 1 dia) talla 41	 Cambio por bicicleta plegable. 	Marieta	 Barcelona ciutat - Sants	 11/12/10	 0	
Somier articulat amb motor	 
Tinc un somier de làmines articulat amb motor, de mida individual, per intercanviar. Tot i que tè alguns anys, l'he utilitzat de manera ocasional i el motor es troba en perfectes condicions. 

S'h... 

Gemma Castell	 	07/12/10	 0	
matalasos de llana	 tinc dos matalasos de llana de 135cm i dos de 90 cm tamabe de llana en molt bon estat.Interesa fer un intercamvi o vendrels.oberta a totas las opsions. 	jotona	 	04/12/10	 1	
murales cerámicos pintados a mano	 
Realizo murales cerámicos personalizados de forma artesanal a cambio de Productos biológicos. 






gali	 	02/12/10	 0	


Més: 
http://intercanvis.net/Ofertes 

Afegeix Oferta: 
http://intercanvis.net/tracker2 <http://intercanvis.net/tracker2&cookietab=2> &cookietab=2 


4. Intercanvi de Coneixements


Les XIC's són Xarxes d'Intercanvis de Coneixements. Clica als enllaços de sota per veure informació d'algunes d'elles. 
Si en saps de més xarxes d'intercanvi de coneixements, posa-les a http://intercanvis.net/xics : pots editar la pàgina o afegir-ne pàgines noves filles a la de "xics" (mira el Funcionament per saber com afegir pàgines noves). 

*	xic-gracia 

*	xic-noubarris 

*	xic-xarxantoni 

*	xic-sabadell 


5. Darreres persones participants a les xarxes d'intercanvi

Nom	 Cognoms	 Usuari	 Província	 Xarxa d'Intercanvi més propera	 Comentaris	 Última modificació	
Owen	 Mc Shein	 walesh	 Girona	 Girona ciutat - Les Deveses	 	02/01/11	
Balin	 Oliver	 Balin	 Altres	 Altres	 Som una ONG 	02/01/11	
Anna	 F	 Anna	 Barcelona	 Barcelona ciutat - Clot/Camp de l'Arpa	 	01/01/11	
Marta	 Cirach	 pollastre	 Barcelona	 barcelona	 	31/12/10	
Yolanda	 Balagué	 Yolbalague	 Barcelona	 Barcelona ciutat - Sants	 	31/12/10	
MARIA INES	 AMOROSO	 miainbcn	 Barcelona	 Barcelona ciutat - Eixample (Esquerra)	 esoy por un consumo responsable 	30/12/10	
Esther	 Vall	 Esther Vall	 Barcelona	 Barcelona ciutat - Sants	 	30/12/10	
Viktar	 Vadayevich	 Viktar	 Barcelona	 Barcelona ciutat - Sants	 	29/12/10	
ivonne	 andreu dameson	 yandreu	 Barcelona	 La Garriga	 	28/12/10	
Cristina	 Miguel Martos	 Cristiania	 Barcelona	 Barcelona ciutat - Clot/Camp de l'Arpa	 	26/12/10	
Martí	 Tapias	 Tinet	 Barcelona	 barcelona	 	26/12/10	
Ivan	 Mingueza Pladevall	 ivan_mp	 Barcelona	 Barcelona ciutat - Gràcia	 	26/12/10	
kristian	 bg	 kristian	 Barcelona	 barcelona	 	22/12/10	
Alicia	 López	 Alicia	 Barcelona	 Barcelona ciutat - Clot/Camp de l'Arpa	 	21/12/10	
Barbara	 Van Hoestenberghe	 bibip	 Girona	 Figueres	 	21/12/10	
PATRI	 R.S.	 SCINTILLAE	 Barcelona	 		20/12/10	
Nuria	 Moreno Martin	 NuriaMoma	 Barcelona	 		20/12/10	
Jessica	 Garcia Salas	 jesstururu	 Barcelona	 		19/12/10	
Marc	 Vicente Tonico	 Siddharta	 Barcelona	 		19/12/10	
Xarxa	 de la Marina	 trocamarina	 Barcelona	 		19/12/10	
andreu	 ambrose perez	 andrew	 Barcelona	 		18/12/10	
maria isabel	 aragones garcia	 pajarillo	 Barcelona	 		16/12/10	
nuria	 gago doval	 nur	 Barcelona	 		15/12/10	
Aurora	 Suñol Gironella	 asgalf	 Barcelona	 		14/12/10	
Miquel	 Sebastià Murtra	 Miquels	 Barcelona	 		13/12/10	
agusti	 montesinos jordan	 AGUS	 Barcelona	 	crec que la idea del mercarts de intercanvi es perfecte y seria molt bo consiguir que se expandis per tot arreu !!!!per un canvi sense amin de lucre!!! 	12/12/10	
Montse	 Serrano	 mserrano	 Barcelona	 		12/12/10	
Maria	 López Vizuete	 Maru	 Girona	 		12/12/10	
Maria	 Contreras Esteban	 Marieta	 Barcelona	 	Puc ensenyar Angles i Holandes i fotografia i el meu novio es pintor i fa neteja. 	11/12/10	
Adria 	Tebe Gomez	 adriatb	 Barcelona	 		11/12/10	
Alejandra	 Juariste Medina	 agua	 Barcelona	 		10/12/10	
helen	 D	 helen	 Barcelona	 		10/12/10	
marta	 sala	 mrt	 Barcelona	 		08/12/10	
Carme	 Català González	 carmecatala	 Barcelona	 		08/12/10	
Gemma	 Castell	 Gemma Castell	 Barcelona	 		07/12/10	
Alfons	 Ortega	 Alfons	 Barcelona	 		07/12/10	
antonia	 estella batlló	 jotona	 Barcelona	 	penso que es una bona opcio intercambia lo que no fem servir pel que necessitem.En aquest mon ja hi han prous cosas. 	04/12/10	
montse	 almeria querol	 montsea	 Barcelona	 		02/12/10	
aldrebes	 -	 aldrebes	 Barcelona	 		02/12/10	
juan	 gali ndo Diaz	 gali	 Lleida	 		02/12/10	


Més: 
http://intercanvis.net/users 


6. Enllaços


*	Vídeos: http://intercanvis.net/Altres 

*	Tutorial d'ús: http://intercanvis.net/demo.htm 

*	Com funciona: http://intercanvis.net/Funcionament 

*	Com participar: http://intercanvis.net/Com+participar 

*	Mercats i Xarxes d'Intercanvi: http://intercanvis.net/Xarxes 

*	Coordinació entre Xarxes: http://intercanvis.net/InterXarxes 


7. Com apuntar-se al butlletí


No estàs subscrit a aquest butlletí encara i te l'ha passat alguna altra persona? 

Pots subscriure't tu mateix/a a: 
(siguis una persona registrada a intercanvis.net o no) 

http://intercanvis.net/newsletter1 


8. Qui som


Una colla de persones de diferents llocs de Catalunya ens hem estat trobant en persona des de la tardor de 2009 cada tres mesos per parlar de quines coses volem i podem fer conjuntament per millorar la comunicació i coordinació entre les diferents Xarxes d'Intercanvi d'àmbit català (trobades "InterXarxes"). 

A les reunions va sortir repetides vegades l'interès de poder disposar d'un butlletí comú a tothom (a part de possibles butlletins per xarxes locals), amb un recull de publicacions, reflexions i/o notícies relacionades que algú vulgui difondre o compartir (quan n'hi hagi) amb la gent de les altres xarxes, així com la informació breu de les darreres ofertes i demandes de cada xarxa publicades a intercanvis.net, el propers esdeveniments relacionats publicats a l'agenda comú (mercats, reunions, ...), etc. 

Aquest butlletí s'envia mensualment, i és obert a les teves aportacions/propostes. El que afegeixis a l'agenda, o a la base de dades d'ofertes i demandes, podrà ser inclòs automàticament en el resum mostrat en el següent butlletí. I de les publicacions es preveu fer una selecció de les més adequades, si s'escau, per al butlletí general. 

Per últim, si vols participar en la moderació i disseny de tot plegat, vine a les trobades "InterXarxes" a dir la teva! (per cert, les reunions amb algo de "teca" per compartir són més entretingudes) smile 

http://intercanvis.net/InterXarxes 

  _____  

Butlletí enviat en nom de l'equip de coordinació entre Xarxes d'intercanvi de Catalunya ("InterXarxes") 
info a intercanvis.net 

Un altre món és possible ;-) 


-- 
You can unsubscribe from this newsletter following this link:
http://intercanvis.net/tiki-newsletters.php?unsubscribe=d3ceadd106804627c4c71ed0d5882d68
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/info-xaingra/attachments/20110112/17f23a66/attachment-0001.htm>


More information about the Info-xaingra mailing list