[Info-xaingra] Invitació a la Fira d´intercanvis 29-30 Maig

info-xaingraallistes.moviments.net info-xaingraallistes.moviments.net
Dme Maig 5 15:12:09 CEST 2010


 

Hola, soc Pablo, de la Xarxa de Castelldefels.

Al final d'aquest mes, els dies 29 i 30 de maig celebrarem, a una masia prop de Mataró, una trobada de tota la gent que es dedica a intercanviar coneixements o coses. L'anomenem "Fira d'Intercanvis" i ja fa més de 10 anys que l'organitzem. Sempre és molt especial perquè ens permet contactar amb altres persones que també volen compartir allò que saben, en un clima agradable, relaxat i, al mateix temps, d'aprenentatge. Es una trobada en la que celebrem el fet d'intercanviar, valorem les persones pel que són i ens oblidem dels diners.

Durant tot el dissabte i el matí del diumenge farem tallers. Quins? Els que la gent proposi. El normal és fer 6 grups de tallers: 2 cada matí (de dissabte i diumenge) i 2 el dissabte a la tarda i cadascú tria el taller que més li agrada fer a cada moment.

Avancem: Apicultura, Plantes màgiques, Moviment lúdic, Massatge, Yoga per a nens, Osteopatia, Qi-Goong, Meditació Raja Yoga, Flors de Bach, Balls latins, Vyayam Yoga, Ciència esotèrica, Passeigs pel bosc i moltes altres propostes.
Vindrà una senyora alemanya, Heidemarie, que ha escrit el llibre "Viure sense diners" i que porta anys vivint com explica al seu llibre.
Si vols participar, ja sigui els dos dies o només el dissabte, digues quin Taller pots ensenyar (durada d'una hora i mitja aproximadament) i t'aniré enviant les propostes que vagin sortint fins a tenir el programa definitiu.
Ara t'envio un cartell que ha fet en Mike des de Las Palmas per si el pots posar a algun lloc. El cost de l'estada a Can Fulló és de €20,00, però se't quedarà en €10,00 si ofereixes algun taller o si tens algun problema econòmic. En tot cas en parlem.
Salutacions. 

-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/info-xaingra/attachments/20100505/212ee22e/attachment-0001.htm 
-------------- següent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: cartel Fira 2010.JPG
Tipus: image/jpeg
volum: 344696 bytes
Desc: no disponible
Url : http://llistes.moviments.net/pipermail/info-xaingra/attachments/20100505/212ee22e/attachment-0001.jpeg 


Més informació de la llista de correu Info-xaingra