[Info-xaingra] Assamblea molt important per Xaingra: 3/11/09 a 20h

info-xaingraallistes.moviments.net info-xaingraallistes.moviments.net
Dme Oct 28 09:27:20 CET 2009


Disculpeu la meva assistència, perquè a aquestes hores estic treballant.

Però us agraeixo que em seguiu mantenint al corrent, a veure si més endavant trobo la manera de col·laborar més activament.

Clàudia Vidiella


 


To: info-xaingraallistes.moviments.net
Date: Tue, 27 Oct 2009 23:02:07 +0100
From: info-xaingraallistes.moviments.net
Subject: [Info-xaingra] Assamblea molt important per Xaingra: 3/11/09 a 20h







Hola, Xaingrada!
 
Com alguns sabeu i a altres us refresquem, Xaingra va néixer com una iniciativa de l’Ateneu Rosa de Foc, un espai que definim com a espai de pensament crític i acció i on conviuen diferents grups que compartim aquest desig de transformació social. Actualment a l’Ateneu, a part de Xaingra-XIC Gràcia, som: la Cooperativa de consum crític La Tòfona i la Cooperativa Verduretes (grups que resolen col·lectivament el seu consum quotidià, contactant directament amb productors locals), l’Olla Mòbil (que treballa per la justícia social reciclant menjar del mercat per a la gent sense sostre i també ens fa els dinars pel Mercat), Plataforma Transgènics Fora (que junt amb altres grups lluita contra la implantació de l’agricultura transgènica a casa nostra) i Probeta (grup que treballa per a promoure el software lliure), i tota mena d’activitats com Kafetes, reunions de grups externs,...
 
En el darrer any els diferents grups hem vist la necessitat d’ampliar el nostre local per poder tirar endavant més iniciatives, així com, en especial, poder donar cabuda als diferents grups d’autoaprenentatge de la XIC que s’han anat proposant. Ara, per fi, tenim l’oportunitat de traslladar-nos a un nou local que permetrà fer diverses activitats al mateix temps.
 
Pensem que Xaingra-XIC Gràcia tenim un repte en aquesta nova etapa. Fins ara, molta gent ha fet ús de Xaingra i algunes persones s’hi ha implicat més o menys en algun moment. Tenim molts projectes transformadors que voldríem tirar endavant com, per exemple, implantar una moneda social al barri per construir alternatives reals al capitalisme. Per fer-ho, cal que ens consolidem com a col·lectiu i, al mateix temps, que nodrim l’espai que ens acull tal com ell ens nodreix a nosaltres. Durant les properes setmanes caldrà fer el trasllat i adequar el nou espai, així com pensar com volem conviure a partir d’ara i què podem aportar al nou Ateneu. Hem de recordar que des de l’Ateneu s’organitzen els Mercats d’intercanvi i es fan totes les reunions de Xaingra-XIC Gràcia.
 
És per això que, com a persona que formes part de Xaingra-XIC Gràcia, et volem demanar que vinguis a la propera assemblea de Xaingra el dimarts 3 de novembre a les 20h a l’Ateneu Rosa de Foc (C/Verntallat 26, porta verda). Si encara no has vingut, és un bon moment per conèixer-nos i implicar-te en el projecte de Xaingra.
I si ets dinamitzador/a d’algun grup de la XIC, et convidem especialment a que  vinguis per sentir i veure què és tot això i el que implica l'intercanvi social. Per tant, et demanem que intentis assistir-hi per poder conèixer el treball de Xaingra-XIC Gràcia i dir-hi la teva.
 
Cada gra de sorra és important per a moure muntanyes!!
 
T’hi esperem,
 
Xaingra-Xic Gràcia
  		 	   		  
_________________________________________________________________
¡Ya está aquí Windows Live Spaces! Ahora podrás crear fácilmente tu propio sitio Web.
http://spaces.live.com/signup.aspx
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/info-xaingra/attachments/20091028/1f0a0dcd/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Info-xaingra