[Info-xaingra] Mercat d'Intercanvi a Canet de Mar

info-xaingraamoviments.net info-xaingraamoviments.net
Dme Nov 15 11:10:41 CET 2006


 

Benvolguts/des, 

El proper dissabte 18 de novembre s'inaugura el primer "Mercat municipal d'Intercanvi" de Canet de Mar en el marc de la Campanya de Prevenció de Residus promoguda per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament amb el suport de l'Agència de Residus. En aquest mercat qualsevol persona podrà accedir a productes d'utilitat, a partir de la cessió d'altres productes que per a ell ja l'han perdut però que encara es poden aprofitar: llibres, CDs de música, mobles, joguines, roba, electrodomèstics, etc. Tindrà lloc el 3r dissabte de cada mes, de 10h a 14h del matí, a la Plaça 11 de setembre. Per participar-hi no cal inscripció ni autorització. Si voleu saber com funciona, en breu us podreu descarregar el reglament a: 

www.canetdemar.cat/mercatintercanvi/reglament.php  <http://www.canetdemar.cat/mercatintercanvi/reglament.php> <http://www.canetdemar.cat/mercatintercanvi/reglament.php>. 

Veniu a intercanviar els vostres productes el proper dissabte 18 de novembre de 10h a 14h del migdia a Canet de Mar! Us hi esperem!* 
Ho inaugurarem amb una gran xocolatada! 

DIA: 18 de novembre
LLOC: Pl. 11 de setembre (Canet de Mar)
HORA: De 10:00h a 14:00h
ORGANITZA: Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament






-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/private/info-xaingra/attachments/20061115/dfa11855/attachment.htm


Més informació de la llista de correu Info-xaingra