[Info-xaingra] acta reunió llibretes

info-xaingraamoviments.net info-xaingraamoviments.net
Dma Nov 15 15:50:12 CET 2005


Acta de la reunió de les llibretes del 5 de Novembre:
   
  En primer lloc una de les coses que es va parlar (degut a la falta d'assistència) era la importància, justament, de l'assistència a aquestes reunions. Tenir llibreta implica moltes ventatges i molt poques "obligacions", però és importantíssim que tothom es faci responsable d'aquest projecte (evidentment tothom que hi estigui interessat en participar-hi). No hi ha ningú que tiri del carro i per tant no té cap sentit que en una reunió de revisió del projecte de les llibretes, de les 30-40 llibretes que hi ha repartides, només hi fóssim unes 6 o 7 persones. Per tant l'objectiu de revisar el funcionament de els llibretes (objectiu d'aquesta reunió) no es va poder assumir ja que no hi havia prou gent per a evaluar el projecte, i desconeixem totalment l'ús individual que en fa cadascú. TOTA LA GENT QUE TÉ UNA LLIBRETA HA DE VENIR O INFORMAR QUE NO PODRÀ VENIR A LES PRÒXIMES REUNIONS. Sinó els que hem vingut a treballar per un projecte del que ens en beneficiem tots i totes, no podem fer
 gran cosa ja que és ben difícil opinar sobre un projecte en abstracte, sense veure a les persones que el conformen i que l'utilitzen (o no). Així doncs es va quedar que es convocaria una nova reunió per a la revisió de les llibretes (dissabte 14 de Gener a les 18h). Es farà un berenar i la reunió per tal de que ens poguem veure tots i totes els ullets i conèixer qui hi ha darrera de tants serveis, béns en préstec... 
   
  Per altra part per tal de conèixer una mica més a tota la gent que confrma aquest projecte, dins del mercat de Xaingra hi haurà un punt de trobada de tots aquells que vulguin info, o parlar "airosamente" (no serà una reunió) sobre el tema de les llibretes, potser així facilitem la coneixença i l'ús de la llibreta.
   
  Fins al 20 de Novembre, tothom qui vulgui canviar la info que posa a la llibreta o que vulguin noves llibretes (adjuntar a part de la petició també la info -serveis, béns en préstec i coses que pugui aportar a la xarxa de les llibretes-) caldrà que enviïn un  mail a arnaufbamoviments.net (arnau).
   
  De la segona demanda de llibretes n'hi havia força que no s'havien recollit, aquestes ja que ha passat força temps, s'han entregat a l'Arnau, La Marta i el Simó (benvinguts!!!) 
   
  Per tal d'incentivar l'ús de les llibretes es va parlar la possibilitat de fer una trobada amb tallers 15 dies més tard del següent mercat. Aquesta iniciativa caldrà anar-la perfilant. Totes les propostes seran molt ben rebudes!
   
  La Eli enviarà un mail a l'Arnau amb el llistat de mails de la gent que té llibretes per tal d'enviar la info a les persones interessades.
   
  Àpa, doncs, Salut!!! 

		
---------------------------------

Correo Yahoo!
Comprueba qué es nuevo, aquí
http://correo.yahoo.es
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/private/info-xaingra/attachments/20051115/eec82d93/attachment-0002.htm


Més informació de la llista de correu Info-xaingra