2 de juny. Conferència amb la doctora Carme Mestres: «Introducció a la veritable homeopatia»

Visca l'Homeopatia info a homeopatiaunicista.cat
dis maig 26 19:22:40 CEST 2018


Benvolgudes, benvolguts,

Aquest pròxim dissabte, 2 de juny de 2018, la sòcia i metge homeòpata Carme Mestres farà una conferència a Barcelona d’«Introducció a la veritable homeopatia <https://homeopatiaunicista.cat/2018/05/26/2-de-juny-conferencia-amb-la-doctora-carme-mestres-introduccio-a-la-veritable-homeopatia/>», en la línia que defensa l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! <https://homeopatiaunicista.cat/>, que l’ha organitzada, i els veritables homeòpates i pacients de l’homeopatia.

L’acte tindrà lloc a les 17:00 h al Centre Cívic Can Clariana Cultural <http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/canclarianacultural>, al número 222 del carrer de Felip II(Metro: Congrés o Virrei Amat, línia 5. Maragall, línia 4. Bus: V27, 20, 26.

Aprofitem l’avinentesa per anunciar-vos la recent publicació de dos articles.

— Vaccines que no immunitzen <https://homeopatiaunicista.cat/2018/02/27/vaccines-que-no-immunitzen/>, de Xavier Borràs, president de l’ACHUVH.

— Confutació del tòpic que «l’homeopatia és pseudociència» <https://homeopatiaunicista.cat/2018/05/26/confutacio-del-topic-que-lhomeopatia-es-pseudociencia/>, del doctor i soci Joaquim Nabona.

Ben aviat, també, encetarem una secció de testimoniatges sota el títol “L’homeopatia funciona!», en què a banda de testimonis històrics en publicarem d’actuals. Qualsevol de vosaltres pot fer-nos arribar el seu tesimoni a info a homeoaptiaunicista.cat <mailto:info a homeoaptiaunicista.cat> i un cop revisat serà publicat al nostre web.

Us esperem el 2 de juny a Barcelona a la conferència de la doctora i sòcia Carme Mestres.

-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/homeopatiaunicista/attachments/20180526/8cdd43c6/attachment.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Conferència Carme Mestre.jpg
Type: image/jpeg
Size: 515267 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/homeopatiaunicista/attachments/20180526/8cdd43c6/attachment-0002.jpg>


More information about the HomeopatiaUnicista mailing list