Número 1. Febrer de 2017 – LA RESISTÈNCIA

La Resistència info a laresistencia.cat
dij feb 16 00:00:32 CET 2017


Benvolgudes, benvolguts,

Us fem avinent el naixement de La Resistència <https://laresistencia.cat/>  el nou web que vol donar a conèixer fets, vides i personatges que, pel fet de viure fora de la pressió cultural de les grans metròpolis, han passat i passen desapercebuts.

Mensualment, doncs, us farem arribar, si ho voleu, les novetats, com ho fem avui amb aquest primer número. Si no voleu rebre aquest missatge, si us plau, feu-nos-ho saber a info a laresistencia.cat <mailto:info a laresistencia.cat>.

Moltes gràcies per la vostra consideració.

Cordialment,

Xavier Borràs
Editor de La Resistència <https://laresistencia.cat/>
> 
> https://laresistencia.cat/2017/01/31/numero-1-febrer-de-2017/ <https://laresistencia.cat/2017/01/31/numero-1-febrer-de-2017/>
> 
> Número 1. Febrer de 2017
>  <https://i0.wp.com/laresistencia.cat/wp-content/uploads/sites/13/2017/01/cropped-logo_petit.jpg?ssl=1>En aquest primer lliurament de La Resistència, hi trobareu els següents continguts:
> 
> La Presentació <https://laresistencia.cat/la-resistencia/manifest/> de la nostra publicació, és a dir, un manifest que explica per què la fem.
> A la secció de Reportatges en trobareu un que conta que Fa cent anys Ramon Casanova inventà el pulsoreactor <https://laresistencia.cat/portfolio/fa-cent-anys-ramon-casanova-inventa-el-pulsoreactor-precursor-del-motor-a-reaccio/>, incipient precursor dels motors a reacció, escrit per Xavier Borràs <https://laresistencia.cat/portfolio/xavier-borras/>, el nostre editor.
> Vida íntima de mossèn Cinto Verdaguer <https://laresistencia.cat/portfolio/vida-intima-de-mossen-cinto-verdaguer/>, el llibre de Joan Güell que aporta noves informacions sobre els darrers anys de la vida del poeta de Folgueroles, obre la secció de Llibres, on cada mes tractarem d’oferir-ne un que us podreu descarregar (i lliure de drets!).
> Canvi climàtic i canvi global a la conca del Segre <https://laresistencia.cat/portfolio/canvi-climatic-i-canvi-global-a-la-conca-del-segre/>, és un report de Gabriel Borràs, responsable de l’Àrea d’Adaptació de l’Oficina Catalana de Canvi climàtic, una exclusiva que inaugura la secció d’Informes.
> El Serpent <https://laresistencia.cat/portfolio/el-serpent/>, on trobareu el seguit d’incisius articles que Nan Orriols <https://laresistencia.cat/portfolio/nan-orriols/> publica periòdicament al Diari de Manlleu, a la secció d’Articles.
> «Resignar-se o resistir» <https://laresistencia.cat/portfolio/resignar-se-o-resistir/>, un article molt adient al nostre pensament, del periodista i escriptor Toni Coromina <https://laresistencia.cat/portfolio/toni-coromina/>, també a la secció d’Articles.
> Sou lliures de compartir per qualsevol mitjà aquests continguts, sempre i quan en citeu l’autoria i La Resistència.
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/homeopatiaunicista/attachments/20170216/0703fe93/attachment.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: cropped-logo_petit.jpg
Type: image/jpeg
Size: 3027 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/homeopatiaunicista/attachments/20170216/0703fe93/attachment-0002.jpg>


More information about the HomeopatiaUnicista mailing list