[Homeopatiaunicista] Text enviat a la presidenta de l'AMHB

Xavier Borràs xavierborras a me.com
dij abr 6 13:49:50 CEST 2017


Benvolgudes, benvolguts,

Seguint el fil del suggeriment del doctor Joaquim Nabona, us adjunto aquí sota mateix, la carta que hem fet arribar a la presidenta de l’Acadèmia.

Salutacions,

Xavier Borràs

________________

Presentació de l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! 

A l’atenció de la doctora Maite Bravo, presidenta de l'AMHB i dels metges integrants de la seva Junta Directiva

Benvolguda presidenta,

Voldríem fer-vos avinent que l’Associació Catalana per l’Homeopatia Unicista. Visca l’Homeopatia! <https://homeopatiaunicista.cat/> (ACHUVH) va ser fundada el 10 de setembre de 2016 a Barcelona; som, doncs la primera associació catalana de beneficiaris de l’homeopatia, per a la defensa i promoció social, des del testimoniatge de l'experiència personal, dels avantatges i dels beneficis guaridors i preventius del mètode científic mèdic sanatiu desenvolupat pel doctor Samuel Hahnemann.

Igualment, us volíem comunicar que aquest dilluns 10 d’abril. a les 12:30 h, farem un acte commemoratiu de la naixença del doctor Samuel Hahnemann <https://homeopatiaunicista.cat/2017/03/28/10-dabril-celebrem-el-naixement-del-doctor-samuel-hahnemann-fundador-de-lhomeopatia/> al monument que té dedicat a Barcelona, al qual us convidem a assistir-hi.

Hem tingut notícia que aquest dimecres, 5 d’abril, es va fer una acte de presentació de l'ACPAUH a a seu de l'Acadèmia, amb què, oficialment, us agrairíem: 
que ens concediu una entrevista personal en una data propera;
que comuniquéssiu a tots els socis de l'Acadèmia l'existència de la nostra Associació (en aquest sentit us adjuntem el tríptic informatiu de l'ACHUVH), 
que, al més aviat possible, també poguéssim fer un acte de presentació de la nostra Associació a la seu de l'Acadèmia, perquè ens plauria d'encetar la màxima col·laboració institucional, per a bé  dels malalts i dels pacients que a Catalunya han fet, fan i faran l'opció terapèutica de l'Homeopatia, per a ells o per als seus.
Cordialment, en nom de tota la Junta de l’ACHUVH,

Xavier Borràs Calvo
President

Contactes

Adreça de correu-e: info a homeopatiaunicista.cat <mailto:info a homeopatiaunicista.cat>
Web: https://homeopatiaunicista.cat <https://homeopatiaunicista.cat/>
Twitter: https://twitter.com/ViscaHomeopatia <https://twitter.com/ViscaHomeopatia>
Facebook: https://www.facebook.com/AssociacioCatalanaHomeopatiaUnicista/ <https://www.facebook.com/AssociacioCatalanaHomeopatiaUnicista/>

-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/homeopatiaunicista/attachments/20170406/e15ca86f/attachment.htm>


More information about the HomeopatiaUnicista mailing list