[energiadecreixent] FW: 7 de maig-Presentació de la publicació "Descolonització i despatriarcalització des dels feminismes d'Abya Yala"

Salvador Pueyo Puntí spueyopunti a hotmail.com
dll abr 27 14:20:55 CEST 2015



From: catalunya a acsur.org
To: catalunya a acsur.org
Subject: 7 de maig-Presentació de la publicació "Descolonització i despatriarcalització des dels feminismes d'Abya Yala"
Date: Fri, 24 Apr 2015 15:11:12 +0200

Benvolguts, benvolgudes,Us fem  a mans la informació sobre la presentació de la publicació Descolonització i despatriarcalització de i des dels feminismes d’Abya Yala, a càrrec de María Galindo, fundadora de Mujeres Creando, moviment de dones bolivianes, i Alejandra Londoño, de la Red Feminista y Antimilitarista de Colòmbia. L'acte tindrà lloc el  dijous 7 de maig, de 18.30 a 20.30h. a Lafede.cat (c/Tàpies, 1-3. Barcelona – Metro Liceu, Drassanes o Paral·lel -L3-). L'entrada és lliure i repartirem exemplars de la publicació entre els i les assistents. Descolonització i Despatriarcalització de i des dels Feminismes d’Abya Yala és una nova publicació de la col.leció Feminista Sempre d’ACSUR Catalunya, i amb ella volem aportar elements per al debat sobre les aportacions feministes als processos que persegueixen una transformació social, econòmica i política a una i altra riba de l’Atlàntic, així com acostar-nos a la història i els efectes del règim patriarcal i colonial des d’una mirada feminista crítica. Us convidem a venir a l’acte i participar en els debats i reflexions que hi tindran lloc. Una abraçada,ACSUR Catalunya  





	
		
			
				
			
		
		
			
				Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está activa.
			
		
	


 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20150427/38f11780/attachment.html>


More information about the energiadecreixent mailing list