[energiadecreixent] Continuem!

Salvador Pueyo Puntí spueyopunti a hotmail.com
dij nov 7 10:55:45 CET 2013


Hola! Escric perquè sapigueu que l'Entesa pel Decreixement + el grup decre que va sorgir del 15M seguim reunint-nos els primers dijous de cada mes, com per exemple avui, a les 20h. Normalment és al Viver d'associacions però avui és a la Carboneria (Urgell-Floridablanca), on després hi ha altres activitats (vegeu el mail adjunt de la Gala). Encara que no vinguis a la reunió, potser ens veiem després a les activitats!?   ;-)

En el grup hem seguit darrerament i volem seguir currant-nos la qüestió del repartiment del treball i ara també estem preparant coses sobre feminisme i decreixement (de fet són temes molt relacionats!). Ja us explicarem més detalls.

Salut!

Salva

Date: Mon, 4 Nov 2013 04:58:52 -0800
From: gala_xy2088 a hotmail.com
To: decreixementacampadabcn a googlegroups.com
Subject: assemblea 7 novembre

Boneees!!No veig que encara ninguna hagi escrit, però crec haver entès que aquest dijous tocaria assemblea..:) vaig trobar-me amb l'Ester i voliem proposar canviar d'espai aquesta setmana i ferla al CSOA La Carbo.. A més, en principi després hi ha sopador vega ;) i es presenta un projecte de lluita territorial on es veu un exemple d'ecoactivisme que hi ha a Renania (alemania), que és on es va fer el Reclaim the fields aquest any, i per tant és un tema que ens toca una miqueta, i segur que us interessa..jeje.
salut i decreixement!!




-- 

Heu rebut aquest missatge perquè esteu subscrit al grup "decreixement.acampadabcn" de Google Grups.

Per donar-vos de baixa d'aquest grup i deixar de rebre els missatges, envieu un correu electrònic a decreixementacampadabcn+unsubscribe a googlegroups.com.

Per veure més opcions, visiteu https://groups.google.com/groups/opt_out.
 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20131107/8e1621b4/attachment.htm>


More information about the energiadecreixent mailing list