[energiadecreixent] VilasHorts

Anna Narciso Dublanc anna_narciso a hotmail.com
dic des 1 20:25:03 CET 2010


Bona tarda a tothom,
 
Primer de tot agrair-vos des de VilasHorts els correus que hem anat rebent amb idees, propostes, contactes i recolçament.
 
Com ara per ara l'objectiu d'obtenir un terreny i començar a treballar unes parcel-les encara no és inminent (per dir-ho d'alguna manera) i el nostre objectiu com a associació és recuperar la cultura dels horts urbans a la població i l'alimentació sana, ens agradaria poder elaborar un calendari amb activitats de cara a l'any 2011, amb tallers de mini conreu inclús de reciclatge i xerrades adreçades a escoles que tenen horts al centre, associacions de pares i mares d'alumnes que aquest curs treballen el tema de l'alimentació sana i particulars que tenen horts domèstics i ens estan demanant indicacions i ajuda. 
 
Ens agradaria saber si sabeu de gent que pogués venir a Vilassar de Mar a fer xerrades a escoles i/o adults sobre cultiu ecològic, conreu sense pesticides, com fer el compostatge, consells de cara a un petit conreu domèstic, inclús tallers de reciclatge, de cuina vegetariana etc. (estem oberts a altres tallers o xerrades, evidentment, aquests només són exemples que se'ns han ocurregut).
 
Moltíssimes gràcies per endavant,
 
 
Anna Narciso 		 	   		  
------------ pr?a parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20101201/dd1d5834/attachment.htm>


More information about the energiadecreixent mailing list