[energiadecreixent] Fw: urgent / urgente. Proposta d'acció de cap de setmana a favor dels detinguts a Copenhaguen

Miguel aljibesapangea.org
Dis Des 19 19:24:41 CET 2009


----- Original Message ----- 
From: Xarxa Catalana d'Acció pel Clima (XCATAC) 
To: - Xarxa Catalana d'Acció pel Clima 
Sent: Saturday, December 19, 2009 7:20 PM
Subject: urgent / urgente. Proposta d'acció de cap de setmana a favor dels detinguts a Copenhaguen


Hola a tod en s,

Entendemos que ya sabréis que Juantxo López de Uralde, director de Greenpeace, está detenido después de participar como activista el jueves en la cena de Jefes de Estado.

VIDEO DE LA DETENCIÓN DE JUANTXO

Pues bien, ayer mismo después de tomarle declaración, decidieron dejarlo en la cárcel como mínimo hasta el 7 de enero, momento en el que el juez fijará la fecha del juicio. Aunque los abogados han apelado esta decisión y en los primeros días de la semana que viene tendremos una respuesta, lo que hagamos de aquí hasta que esta se produzca, será decisivo. Os comentamos:

El lunes está prevista una rueda de prensa con políticos y famosos en Madrid, luego enviaremos una ciber e invitaremos a los activistas por el clima a exigir la liberación de los activistas detenidos (no sólo de Juantxo, si no también de los otros dos  detenidos). Mientras tanto, este fin de semana, pensamos que lo mejor es que entre todas/os vayamos llamando a la Embajada Danesa en España 91 431 8445 http://www.ambmadrid.um.dk/es solicitando información respecto a los detenidos en general y a Juantxo en particular. 

Como estamos en fin de semana la embajada está cerrada,pero te dan la opción (pulsando 5) de transferirte al Ministerio de Interior en Dinamarca, que tienen un servicio de 24h. Allí os dirán que no pueden facilitar esta información, que no son ellos los responsables, ... etc, etc, pero creemos que muchas llamadas les hará avisar a sus superiores de la situación que se está produciendo. Igualmente podéis consultar la posibilidad de poner una queja por retener a los activistas sin que se haya producido un juicio. Estará fantástico si luego nos envíais un correo con el contenido de la conversación y las respuestas. 

Muchas gracias a tod en s,

Correo: barcelona en greenpeace.es

Voluntariado de Greenpeace.

Dona suport.



-----------------------------------------------------------------------


Hola a tots i totes, 

Entenem que ja sabreu que Juantxo López de Uralde, director de Greenpeace, està detingut després de participar com activista el dijous en el sopar de Caps d'Estat. 

VIDEO DE LA DETENCIÓ DE JUANTXO 

Doncs bé, ahir mateix després de prendre-li declaració, van decidir deixar-lo en la presó com a mínim fins al 7 de gener, moment en el qual el jutge fixarà la data del judici. Encara que els advocats han apel·lat aquesta decisió i en els primers dies de la setmana que ve tindrem una resposta, el que fem d'aquí fins que aquesta es produeixi, serà decisiu. Us comentem: 

El dilluns està prevista una roda de premsa amb polítics i famosos a Madrid, després enviarem una ciber i convidarem als activistes pel clima a exigir l'alliberament dels activistes detinguts (no només de Juantxo, si no també dels altres dos detinguts). Mentrestant, aquest cap de setmana, vam pensar que el millor és que entre totes/us anem cridant a l'Ambaixada Danesa a Espanya 91 431 8445 http://www.ambmadrid.um.dk/es  sol·licitant informació respecte als detinguts en general i a Juantxo en particular. 

Com estem en cap de setmana l'ambaixada està tancada,però et donen l'opció (prement 5) de transferir-te al Ministeri d'Interior a Dinamarca, que tenen un servei de 24h. Allí us diran que no poden facilitar aquesta informació, que no són ells els responsables, ... etc, etc, però creiem que moltes cridades els farà avisar a les seves superiors de la situació que s'està produint. Igualment podeu consultar la possibilitat de posar una queixa per retenir als activistes sense que s'hagi produït un judici. Estarà fantàstic si després ens envíais un correu amb el contingut de la conversa i les respostes. 

Moltes gràcies a tots i totes, Correu: barcelona en greenpeace.és  

Voluntariat de Greenpeace.

Dona suport.


------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20091219/7ee671a1/attachment-0001.htm 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un mensaje que no está en formato texto plano...
Nombre     : no disponible
Tipo       : image/jpeg
Tamaño     : 15428 bytes
Descripción: no disponible
Url        : http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20091219/7ee671a1/attachment-0001.jpeg 


Més informació de la llista de correu energiadecreixent