[energiadecreixent] no em voldria fer pesat...

Anna Narciso Dublanc anna_narcisoahotmail.com
Dij Oct 16 13:41:57 CEST 2008


doncs Edu, em presento, fa vergonya pero soc una d'aquestes persones empanades a qui suposo que donaries dues bones bofetades perque no m'estic enterant de la magnitud real del que esta passant. Estic treballant a Anglaterra i m'estic enterant de la missa la meitat (o menys), em quedo amb que els bancs quan s'enriqueixen no reparteixen pas els seus beneficis i quan tenen problemes (que se'ls han buscat, evidentment) les perdues si que les reparteixen com a bons germans i aqui entrem nosaltres a pringar com sempre i treure'ls-hi els castanyes del foc. Pero poc mes.
 
Podries fer-me 5 centims mes? Que penseu que es pot aconseguir treient els nostres diners dels bancs, com fa uns dies llegia que proposaven algunes veus per aqui? 
 
Moltes gracies per endavant i perdona que et demani tot aixo,
 
anna
 
 
 

> Date: Thu, 16 Oct 2008 00:13:12 +0200> From: eduard.folch en gmail.com> To: energiadecreixent en moviments.net> Subject: [energiadecreixent] no em voldria fer pesat...> > Doncs això, que bona nit...> > No em voldria fer pesat, però em sembla que no ens estem empanant bé del > que està passant. Jo es que estic fotent bots de la cadira cada cop que > llegeixo coses com les que us enganxaré a continuació. Penso que és > important entendre la MAGNITUD a la que ens enfrentem i a la vegada, la > OPORTUNITAT HISTÒRICA que tenim als nostres morros.> > Fa una estoma m'he connectat a Indymedia BCN buscant algun missatge > sobre la crisi i he arribat a algunes conclusions... perquè no hi ha ni > un missatge sobre el que ens està passant! és a dir... que estem a la > vora del COL·LAPSE TOTAL i és quan més adormits estem, preocupant-nos > encara de temes superficials! Què ens està passant?> > Penso que la població en general no entén RES de RES. La gent segueix > pensant que això és una cosa de dos dies, que passarà la crisi i > tornarem al crèdit fàcil i al totxo. Però NOOO penyaaa, penyaaaa!!! en > quatre dies ens estan expoliant, estan enriquint als més fills de puta > amb els nostres diners pq quan tots estiguem de merda fins adalt ells es > puguin fotre la VIDORRA!!!. I no només els banquers i la colla de > polítics mentiders, també els dels tomaquets de debò, ecocagallufes, que > no diuen ni mu sobre re!!!!! On sooou?? I els dels sindicats, que lo > únic que tenen de revolucionaris els seus representants és la barba!!!!> > 1. El govern espanyol s'ha reunit en secret amb els principals> editors dels principals conglomerats mediàtics espanyols per> aplicar la CENSURA sobre el tema.> http://www.elconfidencial.com/cache/2008/10/15/comunicacion_18_zapatero_reune_moncloa_grandes_editores_prensa_pedirles.html> > 2. http://www.lacartadelabolsa.com/index.php/leer/articulo/planes_y_medidas/> > 3. http://www.marcvidal.cat/espanol/2008/10/no-hay-derecho.html (Blog> d'en Marc Vidal... que bueno... el q proposa no mata xo els seus> anàlisis tan be)> > 4. Els islandesos acumulen menjar i compren a la desesperada. Creuen> que es quedaràn aillats després de que el sistema financer fes> fallida.> http://www.elconfidencial.com/cache/2008/10/15/mundo_42_islandeses_hacen_acopio_alimentos.html> > No us marejo més... només expresar el meu moment de nausees profundes, > de flipada exagerada que estic sentint pel meu cos.> > Intueixo que la que ve es grossa i que la que es pot liar també. Ja ho > sabíem de fa temps... i ara ho veiem amb els nostres ulls.> Endavant amb el Decreixement!! la única sortida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!> > edu> _______________________________________________> energiadecreixent mailing list> energiadecreixent en llistes.moviments.net> http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/energiadecreixent
_________________________________________________________________
Sono arrivati i supereroi di Messenger! Scarica le emoticon di Hero!
http://intrattenimento.it.msn.com/emoticon/hero
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20081016/9487f8a4/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu energiadecreixent