[energiadecreixent] 29-N, resum reunió ( 20/11/08) Plataforma front la crisi

Alfonso López Rojo alfonsolopezrojoayahoo.com
Div Nov 21 21:58:30 CET 2008



Hola decreixentistes: 
 
Aquest és en línies molt generals el contingut de l'última reunió de la plataforma enfront de la crisi de cara al 29-N . 
 
Vaig comentar l'acció contra el consum (en Plaça Universitat) que es prepara des del decreixement de la mateixa manera que altres col·lectius van comunicar la seva intenció de fer algunes accions en llocs concrets del recorregut de la manifestació.
 
 Altre aspecte important és la necessitat d'aportar alguns diners per la nostra banda per a finançar les despeses de les dues mobilitzacions (15-N, 25-N: octavillas, megafonía, cartells). 
 
Es va donar un nombre de compte i les quantitats acordades són 30, 50, 100 euros per a cada acció, i segons les capacitats de cada col·lectiu).
 
 S'hauria de fer, doncs, una transferència com més aviat millor amb la quantitat que estimem. 
 
Qui vulgui col·laborar a repartir octavillas el dijous 27 (7 del matí, 7 de la tarda) hi ha diversos punts per a fer-lo.  Qui vulgui, doncs,  que el dimecres 26 m'enviï un mail i li dic cuales són aquests punts. 
 
No se m'ocorre gens més. Salutacions, Alfonso 
 
______________________________________________________________________
 
Resum de la reunió de la plataforma de moviments socials “Que la crisi la paguin els rics!” (Casa de la Solidaritat, BCN, 20/ 11/08) 
 
 
Després de la valoració positiva de l'acció del 15-N (concentració) la reunió es va centrar a preparar la manifestació del 29-N. 
 
S'han fet 10.000 cartells i s'imprimiran octavillas convidant a participar el 29-N i explicant els motius de la manifestació enfront de la crisi. 
 
Es van establir diverses cites a Barcelona i àrea metropolitana, a les 7 del matí i 7 de la tarda (sortides de metre, etc.), per a repartir les octavillas el dijous 27 i posar cartells. 
 
El dijous 27, es convocarà també una roda de premsa a les 12 h. per a informar sobre la manifestació.
 
El dimarts 25 a les 19 h. en la Casa de la Solidaritat (Vistalegre, 15, Raval, Barcelona) s'ultimaran tots els detalls a través de dues comissions: acció i premsa.
 
La manifestació començarà a les 17’30 hores del dia 29 en la Plaça de la universitat. Està previst que diversos col·lectius realitzin accions alegóricas en diversos punts del recorregut i que al final de la manifestació es llegeixi un manifest.
 
El dissabte 29 un col·lectiu realitzarà una acció en la Porta de l'Àngel a les 12 del migdia (una paròdia de robatori als ciutadans per part de banquers i polítics) i es farà propaganda de la manifestació de la tarda. 
 
Es va fer una cridada que els col·lectius que encara no han ingressat els diners acordats per a cobrir les despeses de les accions del 15-N i 29-N ho realitzin com més aviat millor.
 
_____________________________________________________________________________________


      
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20081121/571addbc/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu energiadecreixent