[energiadecreixent] Fw: Fòrum Social Català - 08

Rai/Compas ritmix.raiaterra.es
Dij Oct 18 12:56:16 CEST 2007



Estimats companys, 

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que en l'actualitat s'està organitzant el FÒRUM SOCIAL CATALÀ - 2008.  L'objectiu és respondre a la crida del darrer Fòrum Social Mundial celebrat a Nairobi per tal de fer una setmana global de mobilitzacions arreu del món. 

Per tal de fer-lo possible, estem convocant a totes les persones, entitats, plataformes, col·lectius... i tot aquell que lluiti a nivell local i/o global pels drets individuals i/o col·lectius, que creuen i treballen per fer possible un altre món, a participar en el procés de creació del fòrum així com en la participació de les seves activitats. Creiem que representa una oportunitat única per oferir qualsevol de les seves temàtiques de treball a la societat civil en general, així com també crear xarxa entre entitats emparentades.

Per aquest motiu, us animem a tots i a totes a la participació d'aquest procés i als actes que s'estan organitzant: 
  a.. Setmana del 19 al 24 de gener: múltiples i diverses mobilitzacions, accions, reivindicacions i lluites a tot el territori (barris, pobles , comarques...) 
  b.. Cap de setmana del 25 al 27 de gener actes centralitzats a Barcelona on es preveu: 
    a..  la celebració de seminaris, taller i activitats autogestionades 
    b.. una Assemblea de moviments socials 
    c.. una manifestació 

    També us informem de que el dissabte 10 de Novembre s'està organitzant una trobada de totes les entitats i/o persones interessades en participar en el fòrum, amb hora i lloc per determinar i que podreu saber a través de la nostra pàgina web. 

    L'objectiu d'aquesta setmana global de mobilitzacions i accions a casa nostra és el de visibilitzar i potenciar els moviments i propostes existents, aquí i ara, arreu del territori. 

    Per tal d'obtenir més informació, us envio document adjunt amb la crida a la participació al fòrum i en tot moment us podeu adreçar  a  la nostra web 
    www.forumsocialcatala.cat o be dirigir-vos a info en forumsocialcatala.cat 

     Salutacions cordials i esperem que us animeu a difondre i participar els actes del FÒRUM SOCIAL CATALÀ, per tal de fer visible la feina de tots plegats per fer possible un altre món !! 



    Bernat Farrero
    COMISSIÓ D'EXTENSIÓ DEL FÒRUM SOCIAL CATALÀ - 2008 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20071018/2cf81443/attachment-0001.htm 


Més informació de la llista de correu energiadecreixent