"Per un canvi de Mirada". Lydia Cuervas

cristina garcia espaiaigua a yahoo.es
dll gen 7 17:53:27 CET 2019







Feliç de comunicar-te dates de propera formació vivencial "Per un canvi de Mirada" (mòdul 1) amb moltíssima il·lusió i amor.T'esperem els propers caps de setmana del 18-20 de gener i del 21-23 de febrer a Barcelona, amb braços i cor ben oberts!Estic aquí per tu, per vosaltres.
Dos caps de setmana per tu, per mirar-te, per reflexionar, per endinsar-te en un viatge únic i personal atent i cuidat. Proposta vivencial per cuidar la mirada i els vincles amb nosaltres mateixes i els infants que ens envolten. 
Més informació i inscripcions: tallerstatainti a gmail.com. Places limitades. 



Present i disponible.Abraçada plena d'escalforeta.

 
T'informemque les teves dades de contacte electrònic estan sent tractadesd'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, deProtecció de Dades de Caràcter Personal. I de la possibilitatd'exercir els corresponents drets d'accés, rectificació,cancel·lació i oposició de la llista de correu en conformitat ambl'establert en la pròpia LOPD, davant de la Associació Espai deCriança Aigua amb CIF G-65201261 com a responsable de les dades. Elsdrets mencionats els pot establir a través de espaiaigua a yahoo.es al responsable del fitxer 
Aquest missatge i qualsevol arxiuadjunt està destinat únicament a la persona a qui es dirigeix i ésconfidencial. Si has rebut aquest missatge per error, si us plaucomunica-ho al remitent i esborra'l immediatament. La utilització,revelació i/o reproducció del missatge pot constituir un delicte.





Espai AIGUA
https://espaiaigua.wordpress.com/espaiaigua@yahoo.es
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20190107/2644f67a/attachment.html>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 1546880006525blob.jpg
Type: image/png
Size: 882251 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20190107/2644f67a/attachment.png>


Més informació sobre la llista de correu Educaciolliure