FORMACIÓ JULIOL Espai AIGUA

espaiaigua a yahoo.es espaiaigua a yahoo.es
dij jun 9 16:51:24 CEST 2016


 




FORMACIÓJULIOL

 Formació en Educació Lliure Des de l'Espai Aigua tenim previst oferir una formació intensiva el pròxim mes de juliol adreçada especialment a mestres i estudiants interessats a formar-se en educació lliure. Tindrà una durada de cinc dies (32 hores), de dilluns a divendres, de 9h a 15h. 
  El nostre projecte té una trajectòria de set anys, i en els darrers dos cursos hem començat amb l'etapa de primària. Actualment són més de 50 nens i nenes entre totes dues etapes, d'entre els tres i els nou anys.   
  Metodologia 
Observació tutoritzada de la pràctica diària. Part teòrica i dinàmica vivencial dels continguts, les propostes i dels materials. Intercanvi de reflexions en grup. Tutories. 
  Continguts - Nocions i referents. Definició de les nostres línies psico-pedagògiques.   - Procés d'aprenentatge de la lectura i l'escriptura. Propostes per a infantil i primària - Procés d'aprenentatge de les ciències. Propostes per a infantil i primària - Música, moviment i processos creatius. Propostes per a infantil i primària  - Posada en comú i reflexions 

  Dates i Horaris Del dilluns 11 de Juliol al divendres 15 de Juliol. De 9h a 15h. Una tarda de tutories entre les 16h i les 19h (dimarts o dijous).   Places Màxim 10 persones per grup. Aportació 200 euros 
  Formadores   Cristina Garcia: Mestra d'educació especial. Cofundadora de l'Espai AIGUA i coordinadora/acompanyant del grup de primària. Aitor Irayzoz: Psicòleg i treballador social. Cofundador de l'Espai AIGUA i coordinador/acompanyant del grup d'infantil. Marta Camps: Llicenciada en Belles Arts, Màster en Teoria i Crítica d'Art. És Cap d' Estudis i docent de BAU, Centre Universitari de Disseny on imparteix Tallers de Dibuix, Color i Creativitat. Col·labora en GREDITS a la línia d'investigació d'Innovació Pedagògica en i mitjançant el Disseny, on desenvolupa la seva tesi doctoral a l'àmbit de l'Aprenentatge de la Creativitat. 

  Lloc Espai Aigua.  (Metro L4 Hospital de Sant Pau-Guinardó)
 Interessats/des escriviu un correu a espaiaigua a yahoo.es  

  

 










-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20160609/917f7bd2/attachment.html>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: datauri-file.png
Type: image/png
Size: 10931 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20160609/917f7bd2/attachment.png>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: datauri-file.png
Type: image/png
Size: 9063 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20160609/917f7bd2/attachment-0001.png>


Més informació sobre la llista de correu Educaciolliure