[Educaciolliure] Taller comunicación consciente y pacífica para parejas

Espai Obert La Serra escola a espaiobertlaserra.org
dim abr 19 13:42:04 CEST 2016


Estimades famílies,

Us recordem que el dia 21 de Maig Espai Obert la Serra ofereix el taller de COMUNICACIÓ CONSCIENT I PACÍFICA PER PARELLES. Aquest taller és una exploració de les nostres maneres habituals de comunicar-nos en parella i dels elements que fan que la nostra comunicació no sigui tan efectiva i pacífica com ens agradaria. Es presentaran i es practicaran eines de Comunicació No Violenta (CNV) que contribueixen a crear més claredat, comprensió i connexió a les nostres relacions. Ja sigui el teu desig aprendre a reparar ruptures i desconnexions o millorar la comunicació en una relació que és generalment harmoniosa, una comunicació més conscient i pacífica aporta beneficis a molts nivells.

Encara que aquest taller està pensat per a parelles, no és estrictament necessari venir amb la teva parella o tenir parella actualment (és possible que hagis passat un divorci i desitgis aprendre eines just per a aquesta relació o que estiguis pensant en tenir parella en el futur). Hi ha molts beneficis que deriven de que la teva disposició a explorar aquest món i entrar en un camí d'entendre i responsabilitzar-te de la teva comunicació.

Les eines presentades es basen en el treball de Marshall Rosenberg, anomenat Comunicació No Violenta. La CNV ens recorda que instintivament sabem el bé que ens sentim connectant-nos autènticament amb un altre ésser humà i ens dóna eines concretes per afavorir aquesta connexió. És un sistema que té una part molt lògica d'anàlisi i una altra part més sentida, que en la meva experiència ajuda tant a persones que prefereixen un aprenentatge mental com a d'altres que ressonen més amb aprenentatges a nivell sentit i emocional.

Nati Beltrán va començar la seva formació i pràctica en Comunicació No Violenta fa 7 anys i facilita tallers en Comunicació Pacífica des de fa un any. Porta vivint en parella 23 anys, el que li facilita infinitud d'ocasions per practicar la comunicació conscient i pacífica. Una altra de les seves passions és l'educació i criança respectuoses.

Preus:
Parella 35 € socis EOS i XELL
Individual 20 € socis EOS i XELL
Parella 40 € Públic en general
Individual 25 € Públic en general

Per formalitzar la reserva de la teva plaça has d'enviar un correu a activitats a espaiobertlaserra.org <mailto:activitats a espaiobertlaserra.org>
Més informació al nostre facebook <https://www.facebook.com/events/1578993949082463/>.

Moltes gràcies.


	 	 
Consell Rector
Espai Obert La Serra
Camí del Montgrós s/n, 08810, Sant Pere de Ribes, Barcelona	 	 
escola a espaiobertlaserra.org <mailto:comunicacio a espaiobertlaserra.org>	 	 
Ens encanten els arbres. Imprimeix-me només si et faig falta. Gràcies.
Nos encantan los árboles. Imprímeme sólo si te hago falta. Gracias.
We love trees. Print me just if you need me. Thanks.
ADVERTÈNCIA DE CONFIDENCIALITAT: Aquest missatge i els documents que, en el seu cas, porti annexats, va dirigit exclusivament al seu(s) destinatari(s) i pot contenir informació privilegiada i confidencial. L’accés a aquesta informació per altres persones diferents a les designades no està autoritzat. Si vostè no es el destinatari indicat, queda notificat que l’ús, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, per favor li preguem que ho comuniqui immediatament al remitent via e-mail i procedeixi a la seva destrucció.

ADVERTENCIA DE CONFIDENCIALIDAD: Este mensaje y los documentos que, en su caso, lleve anexos, se dirige exclusivamente a su(s) destinatario(s) y puede contener información privilegiada o confidencial. El acceso a esta información por otras personas distintas a las designadas no está autorizado. Si usted no es el destinatario indicado, queda notificado que la utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, por favor le rogamos que lo comunique inmediatamente al remitente vía e-mail y proceda a su destrucción











-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20160419/beb3169c/attachment.html>


Més informació sobre la llista de correu Educaciolliure