[Educaciolliure] Espai Obert La Serra, escola legal.

Espai Obert La Serra escola a espaiobertlaserra.org
dij ago 27 11:49:20 CEST 2015


Benvolguts companys i companyes de la Xell, 

Amb molta il·lusió us volem comunicar que ja som escola legal i homologada d'infantil i primària. 
Ara ja és de debò, així que obrirem aquest setembre com a escola legal. 

Tenim moltes ganes de celebrar-ho, però com ens enganxa la notícia molt a prop de l'inici de curs i amb molta feina per fer, ho celebrarem més endavant. Ja us avisarem, que esteu convidats. 

Pels que no ho sabeu, dir-vos que seguim treballant en la secundària perquè també sigui una realitat. 

I a tots els que encara no ens coneixeu us convidem de moment a visitar-nos virtualment a la web www.espaiobertlaserra.org <https://blu180.mail.live.com/mail/www.espaiobertlaserra.org>  i a reenviar aquest correu a tothom qui creieu que li pugui interessar. 

La matrícula pel curs 2015-2016 encara és oberta, si esteu interessats ens podeu contactar per organitzar una visita i entrevista. 

La matrícula es manté oberta durant l'any tot i que aconsellem entrar en certes dates per tal de no interferir massa en les dinàmiques internes. 

Doncs qualsevol pregunta o dubte aquí ens teniu, amb ganes de seguir consolidant el projecte i coneixent noves famílies!!!

Una abraçada i a reveure!

	 	 
Consell Rector
Espai Obert La Serra
Camí del Montgrós s/n, 08810, Sant Pere de Ribes, Barcelona	 	 
escola a espaiobertlaserra.org <mailto:comunicacio a espaiobertlaserra.org>	 	 
Ens encanten els arbres. Imprimeix-me només si et faig falta. Gràcies.
Nos encantan los árboles. Imprímeme sólo si te hago falta. Gracias.
We love trees. Print me just if you need me. Thanks.
ADVERTÈNCIA DE CONFIDENCIALITAT: Aquest missatge i els documents que, en el seu cas, porti annexats, va dirigit exclusivament al seu(s) destinatari(s) i pot contenir informació privilegiada i confidencial. L’accés a aquesta informació per altres persones diferents a les designades no està autoritzat. Si vostè no es el destinatari indicat, queda notificat que l’ús, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, per favor li preguem que ho comuniqui immediatament al remitent via e-mail i procedeixi a la seva destrucció.

ADVERTENCIA DE CONFIDENCIALIDAD: Este mensaje y los documentos que, en su caso, lleve anexos, se dirige exclusivamente a su(s) destinatario(s) y puede contener información privilegiada o confidencial. El acceso a esta información por otras personas distintas a las designadas no está autorizado. Si usted no es el destinatario indicado, queda notificado que la utilización, divulgación y/o copia sin autorización está prohibida en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, por favor le rogamos que lo comunique inmediatamente al remitente vía e-mail y proceda a su destrucción







-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20150827/6cb9c2b6/attachment.html>


More information about the Educaciolliure mailing list