[Educaciolliure] Cerquem facilitadors/es pel nostre projecte

Júlia Mateo Gambarte control1964 a yahoo.es
dij ago 9 16:45:27 CEST 2012


Estimats companys/es,

Us torno a enviar informació sobre el nostre projecte. El motiu és que estem buscant facilitadors i ja vam fer una primera crida i i ja estem parlant amb col·laboradors amb el projecte, el que passa és que ens falten facilitadors per la zona de les Terres de l'Ebre, parts de la Costa Daurada, Les Terres de LLeida, Pirineus, La Costa Brava, el Maresme, parts de Barcelona, i dintre el Catalunya Central: Osona, Bages i parts del Vallès Oriental i Vallès Occidental, Andorra i les Illes.

Si algú està interessat o coneix alguna persona que ho pogués estar i li vol reenviar el nostre correu, ho agraïm molt. Treballem eines de comunicació amb els adults per mantenir relacions respectuoses i amoroses amb els nens i adolescents. Facilitem l'acompanyament amb respecte als processos de vida dels infants.

Aquestes eines tenen una eficacia provada des de fa més de trenta anys a EEUU i a molts països d'Europa. Tenim els drets per a fer aquests tallers per tot el territori català, incluïda Andorra. Darrera del nostre projecte hi ha tota la pedagogia de Carl Rogers, el pare de les actituds d'acompanyament respectuós i del seu deixeble Haim Ginott.

Aquest correu va adreçat a totes les persones que vulguin fer facilitació d'aquestes eines a pares, educadors, educadors en el lleure, psicòlegs, educadors socials,i a totes aquelles persones que vulguin crear un clima d'amor, respecte i harmonia on pugui germinar la llavor del ésser al qual estan acompanyant. Ens basem en el llibre de Faber i Mazlish: Com hem de parlar perquè els fills escoltin i com hem d'escoltar perquè els fills parlin.

Per a més informació sobre nostre projecte pots entrar al nostre web www.com1nicat.cat i al facebook Tallers com1nicat i fer-te el nostre amic. Per conèixer tots els detalls de la nostra proposta ens pots enviar un correu a info a com1nicat.cat amb la teva motivació.

Esperem la teva resposta al més aviat possible.

Agraïm la difusió d'aquest correu a qui creieu que li pugui interessar.

Moltes gràcies i una abraçada,

Esther i Júlia
Equip Com1nica't
693857194

"Mai dubtis que un petit grup de ciutadans pensants i compromesos poden canviar el món. De fet, són els únics que ho han aconseguit. " Margaret Mead
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20120809/2523234d/attachment.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list