[Educaciolliure] Taller d'educació biocèntrica al Vallès-

Teresa Vázquez sheroqua a hotmail.com
div abr 6 12:17:32 CEST 2012





Benvolgudes i benvolguts,Us envio informació dels propers tallers d'Educació Biocèntrica al Vallès Occidental. Agraeixo la difusió. 
CONSTRUINT COMUNITAT - taller vivencial d'educació biocèntricaDiumenge 15 d’abril 2012  de 17 a 20,30hLocal de l’Associació veïnal de la Concòrdia - c/ Esperança, 4 - SabadellOrganitza: Moviment 15M Sabadell, Comissió de gènere 15M Sabadell, Nucli autogestionat CIC-Sabadell i Assoc. veïnal La Concòrdia.
Ara  més  que  mai  necessitem la vivència comunitària per restablir els valors que han quedat oblidats darrere del consumisme, l’especulació, la competència, la manipulació  i la mentida. Només junts podem aconseguir el món millor  que tots  i totes  desitgem.   Com  ho  podem  fer?   Creant espais d’escolta,  afecte i  diàleg  on la paraula  és  vivència que rescata la  saviesa  interior per  posar-la al servei de la vida i construir junts i juntes allò que ens proposem.Construint comunitat és una seqüència de tallers vivencials que tenen l’objectiu de promoure els potencials de l’ésser humà i la seva capacitat de creació i recreació.
Entrada lliure. Aportació voluntària. + info Maria del Mar  mmvilchez a gmail.com 
Facilita: Teresa Vázquez , Facilitadora de Biodansa i Educació Biocèntrica. Post-grau Neurociència aplicada. Màster Biodansa aqüàtica. Membre de Red de Profesionales de Biodanza en España BiodanzaYa y International Biocentric Foundation (IBF)Teresa - 649 085 439www.universbiocentric.wordpress.com 
 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20120406/62d4d7c9/attachment.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list