[Educaciolliure] Taller de Constel·lacions Familiars a Mar de Peixos (Terrassa)

Mar de peixos Projecte d'educació lliure mardepeixos a yahoo.es
dim oct 25 22:21:41 CEST 2011


 
Si no veus correctament aquest e-mail visita http://terapiescolorivida.wordpress.com/terapia-holistica/constel%c2%b7lacions-familiars/
Taller de Constel·lacions Familiars Sistèmiques
Dissabte 5 de novembre de 16.30h a 20.30h
 
Què són les Constel·lacions Familiars Sistèmiques?
Tots estem profundament connectats amb els nostres familiars, amics, companys de feina, amb els habitants del nostre país o regió, etc. Es tracta de sistemes on els seus individus es relacionen entre sí. En les constel·lacions es parla de sistema familiar, sistema laboral, d'amics, de creences, etc.
En un sistema es donen una sèrie d’implicacions, dinàmiques i lleialtats inconscients entre els diferents membres. Aquestes ens poden donar o treure força, ajudar o dificultar el nostre dia a dia.
Quan estem preocupats per la relació amb alguna persona propera (pares, fills, germans, amics, etc), per la nostra salut, prosperitat, feina, per la nostra relació de parella o per la falta d'aquesta, per qualsevol aspecte de la nostra vida que considerem que no funciona correctament, és possible que no estiguem ocupant el paper que ens pertoca dins el nostre sistema o que inconscientment ens sentim identificats amb alguna altra persona, repetint així part del seu destí, entre d'altres possibilitats. 
A través de les Constel·lacions es posen en evidència aquestes dinàmiques amagades per tal de poder-les sanar.
Aquest tipus de treball t'ajuda a situar-te en el teu lloc dins el teu sistema, a prendre la força que t'arriba d'ell i poder així fer el teu propi camí, sentint el seu suport i trobant la teva llibertat per desenvolupar-te en la vida sense lligams. En definitiva, col·locar-te en el teu lloc et dóna la llibertat per conduir la teva vida amb força, alegria i prosperitat.
Com funcionen?
Es tracta d’un taller de grup, on pots escollir venir a fer una constel·lació pròpia i treballar directament el tema que desitgis, o pots participar com a representant, de manera que algun dels companys pot demanar-te la teva participació per a representar a algun dels membres del seu sistema.
Les dues formes de participació són realment riques i sanadores, ja que en tots els humans hi ha una base comú, i el treball d’una altra persona pot ressonar fortament en tu i ajudar-te a millorar algun aspecte de la teva vida. Si no has estat mai en un taller de constel·lacions t'animo a que vinguis de representant i experimentis com funciona, veuràs com t'agrada i t'ajuda a sentir-te millor.
 
Lloc:
Mar de Peixos (c/ Ramon Llull 130, Terrassa) 
Inversió:
25€ si vols venir com a representant, 35€ si vols fer la teva constel·lació.
Contacte:
Si vols participar o demanar més informació posa’t en contacte amb la Núria Font al 637038830 o a nuria_f a ono.com, cal reservar la teva plaça. 
 
 
 

Quan ocupes el teu lloc les teves relacions milloren i la salut i la prosperitat flueixen en tu. T’animes?
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20111025/e51668ed/attachment.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list