[Educaciolliure] MATERNITAT I TREBALL Taller Pràctic desde el Coaching

Sandra Torrades storrades a hotmail.com
div oct 14 17:21:45 CEST 2011


Maternitat i Treball 
Taller Pràctic des del Coaching
Quan ets mare per primera vegada el teu món es capgira. De sobte, passes a dedicar-te el 100 % a la criança d’una nova criatura,  a la que estimes i vols adreçar pel bon camí. En un principi, la feina se’t duplica o triplica!  I quan s’exhaureix la baixa de maternitat has de prendre la decisió de què fer amb el teu temps i el teu fill.
A través de sessions individuals o en grups reduïts treballarem:
. Com identificar l’opció de conciliació que més et convingui tenint en compte les teves circumstàncies (si encara no ho has decidit).. Mantenir el contacte amb el món del treball i comunicar efectivament a cada etapa (si ja estàs decidida a tornar o fa poc que has tornat).. Guanyar autoconfiança per a conciliar treball i criança (si ja estàs treballant o tornaràs aviat).. Acompanyar les emocions, sentiments i pensaments dels pares davant del moment del naixement d’un nou fill/a ajuda a prendre decisions encertades per al bé de  la familia, de cada persona, de l’empresa i de la societat en general.
Com treballarem al  TALLER
A través de tècniques de coaching i preguntes poderoses, aconseguiràs encarar aquest binomi maternitat-treball amb més seguretat i satisfacció. En funció dels participants, acotarem els temes i les dinàmiques amb un treball previ al taller per experimentar el coaching amb major riquesa.
Día y hora: Divendres 28 d' octubre de 18 a 20hInversión: 35€A càrrec de: Judith Aparicio, pedagoga, coach i orientadora profesional. 
Es prega confirmació d'assitència al 93 458 90 92 o a somriure a live.com. Places Limitades.
     


          C/industria, 48
         08025 Barcelona
        0034  93 458 90 92

        somriure a live.com 

       www.somriure-bcn.com 
  www.facebook.com/somriure2010

 		 	   		   		 	   		   		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20111014/142d99f4/attachment.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list