[Educaciolliure] Busquem mestres Escola Congrés-Indians

astrid ruiz ruizastrid a hotmail.com
dll nov 28 08:05:20 CET 2011


Hola companyes i companys de la Xell.
 
Us escrivim de l'Escola Congrés-Indians perquè estem començant a conèixer persones que puguin estar interessades en treballar com a mestres al nostre projecte.
 
Som un centre públic de nova creació, i el fet de ser de nova creació ens permet poder escollir la plantilla de mestres durant 9 anys. Actualment, hem començat a fer la "selecció" de mestres per incorporar-se el proper curs (setembre de 2012). 
Per nosaltres és important conèixer les persones amb temps perquè d'aquesta manera, una vegada feta la selecció final, aquestes persones poden iniciar un contacte amb l'escola durant aquest curs i començar-se a formar per iniciar amb un major coneixement del projecte educatiu.
 
Tot i així, pel fet de ser un centre públic és imprescindible que les persones interessades sigueu funcionàries (amb oposicions aprovades), ja que no se'ns permet escollir mestres interins/es.
 
Si us sembla que podeu estar interessats o interessades en el nostre projecte, ens feu arribar un mail amb l'assumpte "Mestre/a interessat/ada" a següent correu electrònic:
 
a8066516 a xtec.cat
 
Fins aviat! 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20111128/936ab53c/attachment.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list