[Educaciolliure] "L'acompanyament corporal i emocional del nen/a en els primers anys (0 3)" Xerrada oberta amb inscripció prèvia

Veronica Anton v.anton.m a gmail.com
dic gen 12 23:34:14 CET 2011


"L'acompanyament corporal i emocional del nen/a en els primers anys (0 3)" 
Un enfocament des de la Criança Natural i la Psicomotricitat Relacional. 



Verónica Antón. Psicòloga i Psicomotricista. Desenvolupa l'activitat de Psicomotricitat en Família de l’Institut Integratiu de Barcelona i l'Espai de Consulta dirigit a nens, nenes i les seves famílies, on realitza intervencions terapèutiques així com també sessions d'assessorament i orientació a famílies sobre temàtiques específiques de la criança, la maternitat, la paternitat i els vincles inicials. Aquest treball terapèutic —que abasta al nen i la seva família seguint la línia de la Criança Natural i respectuosa dels processos vitals— es desenvolupa dins el marc metodològic de la Psicologia Gestàltica i la Psicomotricitat Relacional. 
Per més informació, adreceu-vos a: www.veronicaanton.com

Per a reservar plaça podeu inscriure-us aquí: (les places són limitades i obertes a tothom, però amb prioritat per als associats)

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AkL4aaP1oYRfdGdGeDZzXzgxRk5LM1dsb3hmNU5FbXc&hl=en&authkey=CKvl0ZQB

Molt important: demanem als pares que vinguin, en la mesura de les possibilitats, sigui sense nens o amb nens fins l'any ja que els més grans que ja es desplacen per l'espai fan més difícil la concentració i l'espai no està disenyat per ells en aquesta oportunitat. 
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20110112/081ae69c/attachment.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list