[Educaciolliure] XANTALA-Psicomotricitat en família

Eli Iglesias miret elisuka6 a hotmail.com
dij nov 25 13:34:02 CET 2010


























Hola families, 


Desde Xantala us proposem un grup de psicomotricitat en família, ja hem començat aquest mes de novembre amb algunes famílies però encara queden places.

Una activitat dirigida per a infants de 2 a 4 anys i les seves famílies en un espai pensat 
 per compartir el moviment,
 la creativitat, la experimentació i el joc en un temps de dedicació 
exclusiva tant per part dels pares i mares com dels nens i nenes. 

Els infants es mouen, juguen. És natural y saludable que ho facin, és la manera que tenen per expressar-se i relacionar-se amb el món.

La proposta segueix tot un procés natural que fa l'infant i que va des de la exploració corporal de saltar, trepar, tirar-se...cap a una part més sensorial i de joc simbòlic per arribar a la representació, 
experimentant a partir de la plastilina, el dibuix, les construccions...que és com tanquem la sessió.
La música també ens acompanya en un moment d'entrada i de sortida. 
També a vegades podem tancar amb un massatge.
Molt des del que s'ha mogut en la sessió.

En aquesta proposta les activitats no són dirigides, intentant respectar i acompanyar els temps, desitjos i necessitats dels infants.

La presència del psicomotricista és oferir i facilitar un entorn de seguretat física i emocional i de respecte mutu entre tots el que hi sóm perquè cadascú pugui anar trobant la seva manera d'estar i relacionar-se a la vegada que acompanyarà a la experimentació a partir de la organització de l'espai amb diferents materials i propostes des de l'escolta del que es va movent.

És una activitat que inclou als pares, una activitat en família, un moment per compartir amb els vostres fills, una oportunitat de créixer junts afavorint el vincle mare/pare-fill/a basat en la comunicació, el contacte, el respecte mutu i el plaer compartit en un temps i un espai cuidats i compartit amb altres famílies.


Ens trobem cada dimecres de 18 a 19.15h.
si esteu interessats i voleu venir a provar un dia podeu enviar un correu a elisuka6 en hotmail.com o trucar al 646428762. És important confirmar assistència.

En principi el grup és d'aquestes edats, però si el vostre fill/a és més gran estem intentant montar un grup per a infants de 4 a 6.

una abraçadíssima
eli*

 
	

 		 	   		  
------------ pr?a parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20101125/86ca2ca8/attachment.htm>


More information about the Educaciolliure mailing list