[Educaciolliure] FW: URGENT: signar sol·licitud primària

Valeria Lagos Terrizzano true_piribiahotmail.com
Dme Maig 26 15:15:37 CEST 2010


 Benvolgudes famílies,


Ahir ens vam reunir les famílies que estem interessades en sol·licitar que *s'obri un grup de primer de primària per aquest curs 2010/2011 a l'escola de Congrés Indians*. L'objecte de la reunió d'ahir era recollir les signatures per poder presentar la sol·licitud al Consorci d'Educació el més aviat possible.
 
 En primer lloc, necessitaríem saber si hi ha algú més, amb fills nascuts al 2004, que voldria signar  i apuntar-se en aquesta petició, que no implica cap greuge. Simplement podria ser una porta que s'obre, si ens ho concedissin, i sempre queda l'opció a escollir si finalment un vol matricular el seu fill o filla en aquesta nova escola. Us agrairíem que ens féssiu arribar una resposta el més aviat possible.


 En segon lloc, si hi ha grup suficient, *el dilluns vinent (31/5/2010) ens tornaríem a reunir a les 18.00*, per recollir les signatures que falten i així poder presentar el dimarts 1 de juny la sol·licitud. Aquesta és la data límit que ens hem fixat. El Lloc és el mateix: Casal de barri Congrés Indians, carrer Manigua 25-39, primera planta. Per arribar es pot agafar el metro L4 i baixar a la parada del Congrés. Si no podeu venir a la reunió, però us voleu apuntar podem quedar per 
 recollir la vostra signatura.
 
En aquests dies de marge que tenim, seguim buscant més famílies, i fent difusió pels canals habituals. Us agraïm si ho podeu fer arribar als vostres contactes.

Gràcies per la vostra col·laboració,

Mònica Gallifa
Irene Martín
 

 		 	   		  
_________________________________________________________________
Recibe en tu HOTMAIL los emails de TODAS tus CUENTAS. + info
http://www.vivelive.com/hotmail-la-gente-de-hoy/index.html?multiaccount
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20100526/add6c42e/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure