[Educaciolliure] Us presentem "La Tombarella, un espai de joc i creixement"

Carla Ribas lierna79ahotmail.com
Div Maig 14 23:21:59 CEST 2010


Benvolguts i benvolgudes, us presentem  LA TOMBARELLA, un espai de joc i creixement per a infants de 2 a 6 anys al Vallès Occidental. 
 
Unes quantes famílies hem constituït aquesta associació sense ànim de lucre per tal de poder dur a terme el projecte. La nostra proposta educativa té l’objectiu d’acompanyar els infants en la seu desenvolupament respectant el seu ritme i les seves necessitats. Se centra en pilars com el respecte, l’acceptació, l’autonomia, la llibertat, els límits i el descobriment d’un mateix i de l’entorn, partint del que cada un porta dins. Un dels objectius centrals del projecte és que els infants mantinguin la connexió amb el seu interior des del reconeixement de les seves necessitats i desitjos. Volem confiar en la capacitat innata dels infants per guiar els seus aprenentatges. 
 
També ens basem en la creença que en l’etapa compresa entre els dos i sis anys, l’infant necessita prioritàriament vivències sensorials i motrius, sempre en un entorn afectuós. Reconeixem la necessitat del moviment i el joc espontani com a vivències que permeten que l’infant s’expressi, es vinculi amb els altres, es conegui a si mateix i el seu entorn. Acompanyarem així el desenvolupament de l’infant en el procés que va de la vivència fins al llenguatge. 
 
Per això proporcionarem els espais i materials adequats per afavorir aquests processos, tot plegat en un ambient relaxat i segur. L’adult (educador/a) acompanyarà l’infant amb delicadesa i escolta, garantint un ambient harmoniós que faciliti el desenvolupament dels seus processos espontanis. 
 
Tenim intenció que sigui un espai de joc bilingüe català-anglès, entenent el català com a llengua principal i fent present l’anglès ja sigui com a llengua vehicular entre algun dels adults presents i els infants, ja sigui mitjançant propostes de jocs, cançons, contes...  Creiem que una educació activa és compatible amb la presència d’un altre idioma sempre que l’aprenentatge d’aquest s’esdevingui d’una experiència vivencial.
 
En funció del nombre de famílies interessades en participar contractarem a un o dos educadors ja que ens proposem una ratio màxima de 1/6 – 1/7. 
 
Ens proposem començar el proper setembre amb un horari de 9 a 15h.
 
L’ ubicació de l’espai de joc encara està per definir ja que hi ha dues propostes possibles, una a  Sabadell i l’altre a Castellar i creiem que la procedència de les famílies que decideixin formar part de “La Tombarella” serà decisiva per a aquest punt.
 
Us convidem a una reunió informativa el proper divendres 28 de maig a la tarda. Us informarem del lloc de la reunió així com de l’hora exacta a la pàgina www.latombarella.tk (encara en construcció).
 
Mentrestant us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant la següent adreça de correu electrònic: latombarellaagmail.com.
 
Moltes gràcies a tots!
 
LA TOMBARELLA
 
 
 		 	   		  
_________________________________________________________________
Diseñar aplicaciones tiene premio. ¡Si eres desarrollador no esperes más!
http://www.imaginemobile.es
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20100514/54153ecf/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure