[Educaciolliure] Escola Congrés-Indians (escola pública de nova creació)

Astrid Ruiz Rodon escola-congres-indiansahotmail.com
Diu Jun 27 08:54:38 CEST 2010


Estimades famílies, mestres, educadors i educadores… i totes aquelles persones que formeu part d’aquesta xarxa tan especial per compartir.
 
Fa uns mesos presentàvem l’Escola Pública Congrés-Indians (centre de nova creació) en aquest espai amb la voluntat d’apropar-nos a totes aquelles famílies, mestres... que podíeu estar interessats en la nostra proposta de projecte educatiu centrat en educació activa. 
 
En el seu moment, algunes famílies vau mostrar interès per matricular els vostres fills o filles a l’escola, però en aquell moment el grup de P3 estava ple.
 
Fa uns dies, i tenint en compte que teníem 14 famílies en llista d’espera, des del Consorci d’Educació se’ns va comunicar que ens concedien l’obertura del segon grup de P3.
 
Ens dirigim una altra vegada a vosaltres amb la voluntat de fer-vos saber que ara tornem a tenir algunes places vacants a P3, per si us pot interessar.
 
Al mateix temps, agrair públicament tots els missatges de suport i ànims que ens heu fet arribar al llarg d’aquests mesos, ja que ens han ajudat a tirar endavant i anar definint el nostre projecte de centre.
 
Gràcies per tot i gràcies per la sensibilitat que molts i moltes de vosaltres heu manifestat per aquesta manera de “fer escola”.
 
LES MESTRES 		 	   		  
_________________________________________________________________
Prueba algunos de los nuevos servicios en línea que te ofrece Windows Live Ideas: tan nuevos que ni siquiera se han publicado oficialmente todavía.
http://ideas.live.com
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20100627/f1423c55/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure