[Educaciolliure] JORNADES D'EDUCACIÓ A LA FACULTAT DE PEDAGOGIA DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

Saida Benhoura Miquel marlango_adiasahotmail.com
Dij Abr 15 09:47:35 CEST 2010


Bona nit a tothom,
Des de l'associació d'estudiants La Cargolera de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona estem organitzant la 7ª Edició de les Jornades d'Educació, una iniciativa duta a terme pels estudiants dels ensenyaments del campus on es realitzen xerrades, tallers, activitats, etc., relacionades amb el món de l'educació de la forma més àmplia.  
Enguany, una de les activitats que volem realitzar es una taula rodona entorn a les diverses formes d'educació lliure que podem experimentar al llarg de totes les etapes de la vida. Del part natural, a la criança compartida, les escoles lliures infantils, primària i secundària,  universitats lliures, xarxes d'intercanvi de coneixement, i tot allò relacionat amb aquesta perspectiva. El propòsit és considerar el desenvolupament personal al llarg de la vida des d'aquesta filosofia basada en la llibertat, el respecte, l'intercanvi, el compartir.Volem realitzar aquesta taula rodona per conèixer de primera mà com podem treballar i plantejar una linia de treball en aquesta direcció.
Ens agradaria convidar a participar a aquells i aquelles que penseu que podeu i us agradaria col·laborar en les jornades. Per nosaltres seria molt interessant que puguéssin venir persones que viuen aquest tipus d'experiències en la seva vida, i així, poder conèixer altres formes de mirar-se el món i a un mateix. 
Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu: marlango_adias en hotmail.com o telf. 669915485
Molts gràcies!
 		 	   		  
_________________________________________________________________
¡Ya está aquí Windows Live Spaces! Ahora podrás crear fácilmente tu propio sitio Web.
http://spaces.live.com/signup.aspx
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20100415/f1c2c3fb/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure