[Educaciolliure] busco feina

PILAR AGUAS SEGURA horitzontsahotmail.com
Dil Set 14 19:24:18 CEST 2009


Hola Em dic Pilar,estic buscant feina d'acompanyant en algún projecte d'educació lliure. 

Tinc disponivilitat per tota la geografia. Tinc experiència en altres projectes.

 

contacte; horitzonts en hotmail.com

              669 214 713
 


Date: Mon, 14 Sep 2009 17:13:01 +0200
From: jmateu22 en gmail.com
To: educaciolliure en llistes.moviments.net
Subject: [Educaciolliure] ACTIVITATS XELL 09 - 10




Hola
Aquestes són algunes de les activitats que com a associació Xell pretenem dinamitzar aquest any 09 – 10
Com sempre, arribarem allà on puguem, en funció de la participació de tots/es vosaltres. 
Per explicar aquestes activitats en detall, per obrir la xell a la participació de més persones, i per retrobar-nos de nou, us informem que el dimecres 14 d’octubre tindrem una reunió a La Caseta al vespre, al barri de Gràcia a Barcelona. Hi esteu tots/es convidats.

L’associació de la Xell:  Un cop creada l’associació, aquest any hem d’aconseguir dinamitzar la participació de més persones, augmentar el nombre de socis i col·laboradors, cercar recursos econòmics, etc. Aviat us informarem amb més detall sobre l'associació.
La comissió d'escoles. Un dels elements més importants que volem reforçar és  la comissió d’escoles, un espai d’intercanvi i de suport mutu entre les escoles participants. La idea que estem madurant seria que hi hagués una trobada més o menys trimestral, cada cop en un espai diferent, potser un dissabte, amb la presència també de nens i nenes, i que servís aíxí mateix com a punt de trobada entre famílies, com a moment per compartir espais educatius, etc. i alhora, en algun moment durant el dia, com a espai d'intercanvi d'aquesta comissió d'escoles.
L’intercanvi amb l’administració: volem continuar-hi els contactes per tal de:

Intentar que la reglamentació sobre l’educació no presencial que s’esmenta a la LEC sigui el més inclusiva possible.
Continuar demanant el reconeixement legal de l’educació en l’àmbit familiar /EEC
Demanar el canvi de normativa sobre la creació de centres privats
Tallers de formació: com hem vingut fent en els últims temps, des de l’associació organitzarem alguns tallers de formació. Tenim ja algun tema pensat, però si teniu propostes de temes o formadors/es, ens les podeu fer arribar.
Seminari d’aprofundiment. Aquesta és una novetat per aquest any. 
La idea és que el seminari tingui un enfocament diferent als tallers. En un taller hi ha una persona que aporta experiència, informació, dinamitza alguna vivència, etc.... però acabat el taller, ja està. El seminari seria més aviat un espai per aprofundir col·lectivament sobre un tema durant un període d’un parell de mesos per cada tema.
El primer seminari tractarà el tema de ‘els límits’. Tot i que és un tema sobre el qual ja hi ha hagut formació, cada any a les trobades pedagògiques aquest és un dels temes més recorrent, de manera que sembla que contínua havent-hi una gran necessitat d’aprofundiment.
El seminari sobre ‘els límits’ començarà un dissabte al matí cap a mitjans d’octubre. En aquesta primera sessió hi haurà una presentació del tema i d’alguns materials per part de l’equip de persones que prepararan i coordinaran aquest seminari. Un cop acabada la sessió, continuarà la reflexió i l’aprofundiment a través d’un blog durant un mes i mig aproximadament. El seminari acabarà amb una segona sessió presencial, un altre dissabte al matí, a començaments del mes de desembre.
El web de la xell: Ja està dissenyat el nou web, ara ens falta farcir-lo d’informació i mantenir-lo per tal que sigui una eina bàsica al servei de la xarxa. Si teniu alguna proposta o informació que desitgeu que hi aparegui, feu-nos-la arribar.
La llista de distribució: gestionar-la i crear una base de dades amb la informació que circula.
Llibre sobre l’educació lliure a Catalunya. La intenció és elaborar de manera col·lectiva un llibre sobre l’educació lliure a Catalunya que serveixi com a eina de difusió i de suport davant les reivindicacions polítiques i legals.
Fires i presentacions. Continuar participant en algunes fires i algunes activitats de difusió i contacte amb altres entitats.
Organitzar les II jornades de la xell. Aquest any la xell farà 5 anys. Si hi ha prou forces, pot ser un bon moment per organitzar un espai de trobada i d’intercanvi entre els múltiples projectes que han anat sortint, sobretot a nivell local.
Per a qualsevol dubte o demanda, podeu contactar-nos de moment a aquest mail i aviat us enviarem un altre de secretaria.
 
 
_________________________________________________________________
Comparte tus mejores momentos del verano ¡Hazlo con Windows Live Fotos!
http://www.vivelive.com/compartirfotos
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090914/b2659df3/attachment-0001.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure