[Educaciolliure] Aquesta setmana a L´Ombeliqo...

holaalombeliqo.es holaalombeliqo.es
Dil Set 14 11:06:03 CEST 2009


Us recordem les activitats previstes a L´Ombeliqo per aquesta setmana:

 *Avui dilluns a les 18:30h us proposem un taller de patchwork per realitzar una preciosa bossa de berenar pels vostres petits.En aquest taller, aprendrem les tecniques basiques per realitzar un bon treball de patchwork..Encara queden unes poques placesĦ
 
 * El dijous 17 de setembre a les 19h us volem presentar el projecte "Verdulea", una iniciativa real per fer un canvi a l´hora de consumir productes frescos (verdures i productes de l´hort)tot comprant directament als joves productors. Ens explicaran com va neixer aquest projecte i la manera practica i directe que ens proposen de rebre aquests productes de qualitat.

* El divendres 18 de setembre a les 18h us oferim un curs de massatge infantil per a families amb nens-es de 0 a 10 mesos. Aquest curs consta de 5 sessions de 90 min on aprendrem les tecniques del massatge infantil, des del respecte i l´amor incondicional als nostres infants.

* El dissabte 19 de setembre a les 17:30h us proposem un taller molt especial. Es tracta d´un taller de Striptease on aprendrem a no jutjar- nos, a potenciar l´autoestima i a desenvolupar un vincle de tolerancia amb el nostre cos.

* A mes els dimecres a les 11:30h fem ioga per a mares i nens-es, i a les 16:30 i 18h tenim dos grups de ioga durant l´embaras. 

 Desitjem que us poguin ser d´utilitat alguna d´aquestes activitats i esperem trobar- vos per L´Ombeliqo molt aviatĦ

L´Ombeliqo. Divertiments en familia.
C/ Clot 33, local
T 93 246 58 02
www.lombeliqo.es
holaalombeliqo.es


Més informació de la llista de correu Educaciolliure